Σαν να μην πέρασε μια μέρα – Η μεγάλη επιστροφή του «Metropolis» στη νυχτερινή Πάτρα! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής για λόγους που δεν είναι της παρούσης, το «Metropilis» ξαναγύρισε στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Τσαμαδού συγκεκριμένα, και, όπως φάνηκε, μας είχαν λείψει πολύ τα εκρηκτικά live του. Με «πρώτα βιολιά» τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Ειρήνη Λαγούδι, και άξιους συμπαραστάτες τους άλλους τρεις, Νικόλα Αδάμ, Σταύρο Ναθανήλ και Βάσια Πανάρετου, ανεβαίνουν στο stage και ξεσηκώνουν το κοινό ως το πρωί!
 
Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, με τον Γιάννη Τσίλη και άλλους επώνυμους φίλους των καλλιτεχνών στα πρώτα τραπέζια, αλλά και με πολλές αγαπημένες επιτυχίες στη σκηνή. Με παλιά και νέα τραγούδια, το «Metropilis» ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και μας ξαναθυμίζει τα περασμένα…και όχι ξεχασμένα.

Όλη τη νύχτα, κράτησαν αμείωτο το κέφι των παρευρισκόμενων που εντυπωσιάστηκαν από τα εφέ αλλά και την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.Όλοι μαζί μια αγαπημένη παρέα είναι η παρέα που όπως είναι απόλυτα βέβαιο θα χτυπήσει κόκκινο στη διασκέδαση του φετινού χειμώνα.

Κάθε Παρασκευή και Σαββάτο θα βρίσκεται κοντά μας , προσφέροντας «αυθεντική»  λαϊκή διασκέδαση στο κοινό της Πάτρας, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Στο ίδιο μαγαζί, υπάρχουν συζητήσεις από το επιχειρηματικό δίδυμο , Τάσο Μητρόπουλο & Δημήτρη Μούζο, για επέκταση κατά μια ημέρα της λειτουργίας του.

Τσαμαδού 19. Τηλ : 6973.087.801

 

 

 

You May Also Like