Χθες στο Romeo : Λουλουδοπόλεμος για χάρη της Τζαβάρα (videos)

Οι Πατρινοί περίμεναν με αγωνία την Ελένη Τζάβρα!

Η γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα λαϊκή μούσα, που αποδεδειγμένα έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει τόσο πάνω στην πίστα όσο και κάτω από αυτή, έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και το κοινό την υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα, χθες το βράδυ, την επισκέφτηκε ο επιχειρηματίας φίλος της, Τάκης Καρράς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει εις διπλούν. Αφενός με τις στιλιστικές επιλογές του, καθιερώνοντας τα t-shirts και το καπέλο κατά τις βραδινές του εξορμήσεις και, αφετέρου, για τις ζημιές του στα μπουζούκια . Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως, πλέον, δραστηριοποιείται έντονα ως μάνατζερ των κορυφαίων καλλιτεχνών.

Όπως, αναμενόταν, λοιπόν, η Τζαβάρα με τον που τον είδε, έσπευσε προς το μέρος του. Μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν αυτός που έδωσε εντολή σε όλες τις λουλουδούδες του μαγαζιού ν’ αδειάσουν όλα τα πανέρια για πάρτη της. Όταν το τραγούδι φτάνει στο ρεφρέν, ο κύριος κάνει νόημα στις κοπέλες και τότε όλα τα πανέρια πέφτουν πάνω στην τραγουδίστρια. 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε για τους αναγνώστες του το patragossip. 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, νύχτα και εσωτερικός χώρος

You May Also Like