Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Μπερδέση στον Ολυμπιακό-O Αϊδινιώτης, ο Μαρινάκης και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο patragossip!

Δύο μεγάλες μετεγγραφές στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαμε αυτές τις μέρες. Η μία, η μεγαλύτερη, η πρεστιζάτη θα λέγαμε, είναι η μετεγγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι η μόνη όμως.

Ο κορυφαίος πυγμάχος της χώρας, o Πατρινός Tάσος Μπερδέσης αλλάζει στρατόπεδο. Από τον Παναθηναϊκό περνάει κυριολεκτικά και μεταφορικά στην «απέναντι όχθη», υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του χώρου, που έκαναν στο patragossip, είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος πυγμαχίας της ομάδας.

Πάντως, πριν πει το «ναι», κατά τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, ήταν απόλυτα αρνητικός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν όμως κάτω. Έτσι, με πολύ προσεκτικές και προσεγμένες κινήσεις του έδειξαν ότι τον ήθελαν πάρα πολύ. Αν και ο Τάσος συνέχιζε να είχε ενδοιασμούς, μετά από μια συνάντηση που μεσολάβησε με τον κύριο  Μιχάλη Κουντούρη – ο οποίος στην ουσία εκπροσωπούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γνωστό επιχειρηματία και (μεταξύ άλλων) αφανή χρηματοδότη στο τμήμα μποξ του Ολυμπιακού- κάμφθηκαν στο μυαλό του όλες οι αρχικές αμφιβολίες.  Αφού, η πρόταση που δέχτηκε ήταν τέτοια, που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι δεν εξασκεί τη πυγμαχία ως χόμπυ. Αν κάποιοι το νομίζουν αυτό, κάνουν μεγάλο λάθος. Ζει από αυτό. Είναι επαγγελματίας. 

Ο ίδιος, με αφορμή αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός για την καριέρα του, δήλωσε στο patragossip : 

«Και κάπως έτσι, ο κύκλος μου στην μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, με τους εκατομμύρια φιλάθλους, ολοκληρώνεται εδώ, μετά από μια ιδανική διαδρομή. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και όλους όσους συνεργαστήκαμε στο χρονικό διάστημα αυτό. Μα πρωτίστως τον Γιάννη Αϊδινιώτη, που αποτελεί «στυλοβάτη» της σταθερότητας στο «τριφύλλι» . Αυτός, λοιπόν, ο σπουδαίος δάσκαλος πυγμαχίας και πολύ δοτικός άνθρωπος, με πίστεψε και με στήριξε περισσότερο από όλους. 

Πλέον, όμως, ο κύκλος του Παναθηναϊκού έχει κλείσει και ένας νέος ανοίγει. Αυτός του Ολυμπιακού. Της μεγάλης ομάδας του Πειραιά. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της διοίκησης για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν από την πρώτη στιγμή προς το πρόσωπό μου 

Από εδώ και πέρα, προέχει η σκληρή δουλειά, η συγκέντρωση και η πειθαρχία. Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα!»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

You May Also Like