O …αφανής MR GYM-All αποκλειστικά στο patragossip: «Ήρθαμε για να μείνουμε, δεν ήρθαμε για την “αρπαχτή”, όπως νομίζουν κάποιοι»!

Το «patragossip», τηρώντας την προηγούμενη υπόσχεση του, όπως άλλωστε πάντα πράττει, έκανε μια …στάση στον πρώτο όροφο της οδού Πατρών-Αθηνών 12. Για να πάρει μια πρώτη «γεύση» περί Gym-All. Που τόσο πολύ συζητιέται το τελευταίο διάστημα, μιας και όπως τονίζει με κατηγορηματικό ύφος ο ιδιοκτήτης του, «Δεν έχουμε καμία σχέση με ότι γνώριζε o κόσμος έως σήμερα. Ήρθαμε για να μείνουμε, όχι για την …αρπαχτή!».

Αλλά μιας και η κουβέντα ήρθε σε αυτόν, έχουμε να πούμε τα εξής. Με μια ζεστή χειραψία και χαμόγελο μας υποδέχτηκε στο γραφείο του. Ενώ, αμέσως μετά, μας προσφέρθηκε καφές. Όταν τον ρωτήσαμε για την φιλοσοφία που τον διέπει, όπως και τους συνεργάτες του, στον εν λόγω πρότζεκτ, μεγαλεπήβολο για τα δεδομένα της εποχής και της πόλης, απάντησε με ειλικρίνειά στις παρακάτω 10 ερωτήσεις. 

1) Εν πρώτοις, πείτε μας λίγα λόγια για το Gymall.

«Με το καλημέρα μπαίνουμε στην ουσία της συνέντευξης. Εξέλιξη που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Όταν μια ιδέα έρχεται στον αφρό, η διαδικασία υλοποίησης της είναι μια συνεχής μάχη με τον χρόνο.

Επί του συγκεκριμένου: Η πραγμάτωση του πολυχώρου GymAll, απέκτησε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου πρότζεκτ , χωρίς εκπτώσεις στην ολοκλήρωση της αρχικής ιδέας. Μιας ιδέας πιστής στο αρχικό πλάνο να δημιουργήσει έναν πολυχώρο Ομορφιάς, Υγείας και Ευεξίας. Όπου θα ηγεμονεύει η άσκηση, ξεφεύγοντας από την τετριμμένη καθημερινότητα Να λειτουργήσει δηλαδή ως καταφύγιο και εμπνευσμένης δημιουργικότητας ενασχόλησης με το σώμα μας, αλλά και με την ψυχή μας. Όπου θα δραπετεύει το μυαλό μας από τα καθημερινά προβλήματα!».

 2) Πως γεννήθηκε η ιδέα; 

«Σκεφτήκαμε να δώσουμε ένα διαφορετικό στίγμα στη πόλη μας. Τι κάναμε λοιπόν ; Τοποθετήσαμε τους εαυτούς μας εντός του fitness χώρου και ανταλλάξαμε απόψεις, κάνοντας τους ασκούμενους. Κατανοήσαμε όλοι ότι δεν θα θέλαμε να βαριόμαστε και να βλέπουμε κατσουφιασμένα πρόσωπα.

 Άρα, θα καλυπτόμασταν με : 

πληθώρα επιλογών παροχών υπηρεσιών προγραμμάτων
καθαριότητα 
επαγγελματίες οι οποίοι θα μας δείξουν προσοχή
χαμόγελο
ευγένεια
κατανόηση
συνεννόηση
δημιουργία
όρεξη

Γενικά ένα ανθρώπινο και υγιές περιβάλλον, όπου όλα θα έχουν ομαλή αλληλουχία και δεν θα είναι αυτοματοποιημένα και απρόσιτα».

3) Διαβάζοντας ξανά το ενημερωτικό φυλλάδιο, η ματιά μας έπεσε στο ετήσιο κόστος συνδρομής , που είναι μόλις 124 ευρώ το άτομο (25 ε μηνιαίως),  αντίστοιχα 220 e ανά ζεύγος και 12 e το παιδικό . Μα πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ; 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

«Συγνώμη ρε Ηλία . Για να καταλάβω, δηλαδή πόσο πρέπει να πληρώσει ο κόσμος κάτι που θα τον ευχαριστήσει, όπως η άσκηση και η ψυχική του ηρεμία ; Να το χρυσοπληρώσει ; Ε, όχι έλεος. Μη ξεχνάτε ότι επιβαρύνεται ήδη με ληστρικούς φόρους, ΕΝΦΙΑ,γιατρούς,παιδεία. Τουλάχιστον, για αυτό, ας μη βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.Το θεωρώ αδιανόητο, δεν το διαπραγματεύομαι! Για αυτό και στο χώρο που βρήκα, εξαρχής με ενδιέφερε να υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Όπως και έγινε».

 4) Αν δεν παρακούσαμε, είπατε παιδικό 12 e; 

 Î”εν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

 

«Ναι,πολύ καλά άκουσατε. Ιδιαίτερη ευαισθησία θα δοθεί στα παιδιά. Στο πως θα γυμναστούν, στο πως θα παίξουν, στο πως θα συζητήσουν. Πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε ομαδικά προγράμματα. 

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει έλεγχος αυστηρός από τους φυσικοθεραπευτές σε όλη την σωματοδομή τους , ενημέρωση των γονιών, στο προς ποια αθλήματα κλείνει το παιδί τους».

5) Ακούγοντας όλα τα τα παραπάνω, αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι ο ρόλο του διατροφολόγου-φυσικοθεραπευτή ;

«Πληρώνοντας 12 ευρώ, θα σου δίνεται η δυνατότητα, ερχόμενος στο GymAll, να ενημερωθείς αφενός για σωστή διατροφή και αφετέρου για την λιπομέτρηση. 

Όταν δε κριθεί απαραίτητο από τον γιατρό για συνεδρία φυσικοθεραπείας,θα σου στοιχίζει μόλις 5 ευρώ. Με άλλα λόγια, 50ε για 10 φυσικοθεραπείες , όταν έξω θα έδινες 150. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας : Η υγεία και η άσκηση δεν είναι πλούτος, είναι δικαίωμα του καθενός».

 6) Γυμναστές 30;  40;  Κάπου εκεί ; 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 24 άτομα, περιλαμβάνεται ο Chris Christodoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

«Το να πληρώσεις συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο, ασχέτως το πόσο, δεν έχει σημασία, είναι σαν να τον κοροϊδεύεις. Αφού ο ασκούμενος πληρώνει, πληρώνει για κάτι; Τι είναι αυτό ; Εμείς, λοιπόν, αυτό που παρέχουμε είναι : 

– πρωί-βράδυ (07:00 – 01:00) την αίθουσα των βαρών (για όλες τις ημέρες τις εβδομάδας)
– πρωί-βράδυ (09:00 – 23:00) crosstraining (για όλες τις ημέρες τις εβδομάδας)
– πρωί-βράδυ (09:00 – 23:00) σε 3 αίθουσες αυτόματα ομαδικά, ώστε ανά πάσα στιγμή, όποτε θέλει μέσα στη μέρα και τα Σ/Κ να κάνει ότι επιθυμεί (για όλες τις ημέρες τις εβδομάδας)
– 8 ώρες την μέρα Les mills την οποία όσοι δεν την ξέρουν θα την λατρέψουν και όσοι την ξέρουν θα την απογειώσουν (για όλες τις ημέρες τις εβδομάδας)

Εδώ χτίζεται λοιπόν η έννοια συνδρομή-παροχή..η σωστή έννοια εννοώ.

Ήρθαμε για να μείνουμε, για να δημιουργήσουμε, δεν ήρθαμε για την “αρπαχτή”, όπως νομίζουν κάποιοι και αυτό φαίνεται από όλες μας τις τιμές: Πρεσβέβουμε μαι εντελώς άλλη φιλοσοφία από οποιοδήποτε στο χώρο».

7) Οι παροχές, οι συνδρομές, όλο αυτό το πολυαριθμό προσωπικό. Ποιο το σκεπτικό;

«Ζούμε, πλέον, σε εποχές που είναι δύσκολες για όλου μας, μηδενός εξαιρουμένου. Από την πλευρά μας, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν θα του στοιχίσει η άσκηση, η φυσικοθεραπεία, το μασάζ χαλάρωσης, δεν θα του στοιχίσουν οι παροχές !!!

Δεν νοείται γυμναστήριο που ο ασκούμενος να πληρώνει extra τις παροχές. Αυτό παγκοσμίως δεν γίνεται πουθενά. Δεν το δέχομαι. Για αυτό, άλλωστε, ανοίξαμε τις πόρτες μας και τα Σαββατοκύριακα. Με απώτερο σκοπό να αθλείται ο κόσμος και να ξεφύγει από την φόρτιση όλης της βδομάδας (σχολεία, παιδιά, δουλειά, λοιπές δραστηριότητες). Να αφιερώσει, έστω και και 1 μέρα, στον εαυτό του και να γεμίσει τις μπαταρίες του, που τόσο έχει ανάγκη».

8) Έκτος όλων των άλλων, επισκεπτόμενος κάποιο το Gym-All, θα πάρει «γεύση» από Survivor. Σωστά;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελενη Δαρρα survivor

«Πολύ σωστά. Με μπόλικη επαγγελματική περηφάνια, αλλά χωρίς καθόλου υπεροπτική διάθεση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στην ομάδα μας θα βρίσκεται η Ελένη Δάρρα. Σίγουρα την θυμάστε από το προπερσινό πολύ δημοφιλές reallity επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Και για να το συγκεκριμενοποιήσουμε, θα είναι επικεφαλής του Gym-All.

Την Ελένη την επιλέξαμε, όχι λόγω του Survivor, αλλά με γνώμονα ότι είναι άριστη γνώστης και επαγγελματίας του χώρου , όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά μας».

9) Μα, τέλος πάντως, ποιος «κρύβεται» πίσω από το Gym-All; Κάποιος Αθηναίος, όπως ακούγεται ευρέως στην πιάτσα;

«Χαχα (χαμογελά) .. Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, δεν είμαι Αθηναίος. Είμαι γέννημα-θρέμμα Πατρινός και είμαι υπερήφανος για την ομορφότερη πόλη στην Ελλάδα. Για πολλά χρόνια, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα. Τη μεγάλη μου αγάπη. Όμως, ποτέ με το γυμναστήριο !

Είναι γεγονός πως όλοι ρωτούν να μάθουν ποιος είμαι. Δεν είναι αυτό, ωστόσο, που θα μας απασχολήσει εδώ. Η ουσία είναι όταν θα με δουν, αυτό να γίνει στο χώρο μας. Εκεί θα τους καλωσορίσω προσωπικά και αμέσως μετά, με την υπέροχη ομάδα μου, να τους ξεναγήσω. Γιατί, όπως άλλωστε λέει το ρητό «το γίγνεσθαι από το φαίνεσθαι έχει τεράστια σημασία».

Αρκετά με μένα όμως.Το επίκεντρο είναι το GymAll και η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει. Αυτοί με τον κόσμο είναι οι πρωταγωνιστές ».

10) Διανύοντας μια μακρά εποχή μιζέριας και καχεξίας, γιατί τολμήσατε να ρισκάρετε, επενδύοντας τόσα πολλά χρήματα ; Σε μια περιοχή μάλιστα, που ακριβώς απέναντι βρίσκονται εδώ και χρόνια δύο άλλα γυμναστήρια.

«Εδώ υπάρχει το αστείο το πράγματος. Όταν πια είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία μίσθωσης του χώρου, το συνειδητοποίησα. Και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα. Και υπάρχει προφανέστατος λόγος για το γιατί. Αφού η γειτονιά μας με την Α ΔΟΥ, τον Σκλαβενίτη, τον Ραυτόπουλο έπαιρνε την αίγλη που για χρόνια είχε χάσει.

Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό να υπογραμμίσουμε επίσης πως η λέξη ανταγωνισμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου. Υπάρχει μόνο “Ευγενής Άμιλλα” και αυτό πρεσβεύουμε».

 

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

You May Also Like