Αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάπτιση του παιδιού σας, την εταιρική σας εκδήλωση.
Αν αναζητάτε ένα κτήμα γάμου, μια αίθουσα δεξιώσεων, ένα κτήμα εκδηλώσεων ή ένα κτήμα για βάπτιση μόλις 10 λεπτά έξω από το κέντρο της πόλης, στο Δήμο Μεσσάτιδος, στην οδό Δ.Σαρδελά (έναντι Κ.Τ.Ε.Ο.), σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.
Θέλετε κτήμα, εκτός από την θέα του Πατραϊκού και την πισίνα, να διαθέτει επιπλέον και δική του εκκλησία; Το εκκλησάκι της «Αγίας Ειρήνης η Χρυσοβαλάντω», το οποίο αποτελεί και είσοδο χώρου, μπορεί να φιλοξενήσει το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε.
Το «Αρχοντικό της Ευτυχίας», διαθέτει τις δικές του εγκαταστάσεις κουζίνας που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο του και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις μαγειρεμένες λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.
Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος, wedding party, γάμος και βάφτιση μαζί, επέτειος γάμου, το «Αρχοντικό της Ευτυχίας»μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Η κουζίνα του αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση catering σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους (outdoor) με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την εγγυημένη επιτυχία του event σας.
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου, Μπακαρί 265 00
Τηλέφωνο: 261 052 2115