Λαϊκό προσκήνυμα για την Πάολα και στην Κατερίνη- Βούλιαξε το μαγαζί (Εικόνες)

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, η Πάολα – αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα προσθέταμε εμείς, οι του patragossip- κάνει την πιο επιτυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα. Και δεν το πολυδιαφημίζει γιατί δεν έχει και ανάγκη. Παραμονές δεκαπενταύγουστου, η αγαπημένη τραγουδίστρια όλων μας, μικρών και μεγάλων, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Κατερίνης, αμέσως μετά την Βάρδα,  και κυριολεκτικά επικράτησε πανδαιμόνιο.

Ήταν κλασσικά στημένο μαγαζί – «καρεκλάδικο» για να χρησιμοποιήσω τον όρο που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα στα μπουζούκια – και το οποίο γέμισε ασφυκτικά. Έγιναν όμως και μεγάλες καταναλώσεις. Και σε ποτά και στα λουλούδια.

Και στο δεύτερο πρόγραμμα η Πάολα έκατσε στην πίστα πάνω από μια ώρα και φωτογραφήθηκε με άπειρο κόσμο. Και το ίδιο ακολούθησε βέβαια μετά και στο καμαρίνι της. Καλώς για την ίδια, κακώς για την πιάτσα γιατί αυτή τη στιγμή στα γυναικεία ονόματα δεν υπάρχει ανταγωνισμός, η Πάολα συνεχίζει να παίζει «μπάλα» μόνη της.

Και για το λόγο αυτό άλλωστε ήταν τόσο περιζήτητη για το χειμώνα πριν δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου για να ξεκινήσει εμφανίσεις μαζί με το Στέλιο Ρόκκο.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ηλία Τσίπα, στο προσωπικό του blog, το Tsipas-Hlias blog, κάνοντας κλικ στον εξής σύνδεσμο (ΕΔΩ)

You May Also Like