«Ξαναχτύπησε» ο ομογενής – Δια τηλεφώνου από την Αυστραλία …έχτισε «τοίχο» τριών μέτρων από σαμπάνιες (!) για το «αηδόνι των πανηγυριών»

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Στο παρελθόν μπορεί να βρίσκεται η εκδήλωση του Απόλλωνα Ευπαλίου, στον εορτασμό των 30 χρόνων ιστορίας, ωστόσο οι εικόνες με τις σαμπάνιες να έχουν κρύψει την πίστα και τον Γιώργο Βελισσάρη να εμφανίζεται ανάμεσα από τα κιβώτια , ξεσηκώνοντας τον κόσμο, συνεχίζουν και κάνουν το γύρο των social media. 

Γνωστά τα αναφερόμενα και αναμενόμενα πλέον σε αυτή τη κατηγορία που βρίσκεται ο δημοφιλής δημοτικός τραγουδιστής. Είναι, επίσης, γνωστό ότι ο ομογενής επιχειρηματίας από την Αυστραλία, Θέμης Καλαθάς, ο οποίος στηρίζει οικονομικά την ομάδα και προθυμοποιήθηκε να κάνει το ίδιο με τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παραστεί στη μεγάλη βραδιά .

Κι όμως, ακόμη κι έτσι, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ούτε καν ο Γιώργος Βελισσάρης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, του patragossip, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν αυτός που έδωσε δια τηλεφώνου την εντολή . Να χτιστεί «τοίχος» τριών μέτρων από σαμπάνιες (!) για το «αηδόνι των πανηγυριών» .

«Φέρτε ό,τι μπουκάλι έχετε στην κάβα σας» παρήγγειλε ο Θέμης από την Αυστραλία και οι σερβιτόροι έστησαν ποτήρια σε μορφή πυραμίδας, και ρίχνοντας ουίσκι από πάνω έβαλαν φωτιά, με το θέαμα να εντυπωσιάζει.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιο. Όπως θα θυμάστε από πέρσι, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Με τη μόνη διαφορά ότι φέτος τον «έχτισε τηλεφωνικά». 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Γ.Βελισσάρης -Θ.Καλαθάς

You May Also Like