Τον γύρω του διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ηλία Τσίπα για εκλογική κάθοδο του Κώστα Μπακαλάρου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το Δημαρχιακό Μέγαρο Πάτρας, έχοντας (κατά πάσα πιθανότητα) την στήριξη της ΝΔ…έκανε το γύρο του διαδικτύου, με πολλές ιστοσελίδες να το έχουν «εξώφυλλο».

Διαβάστε αναλυτικά  : 

« O Κώστας Μπακαλάρος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του «tsipas-hlias blog», ο επιχειρηματίας που ακούγεται για υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, για τον οποίο κάνουν λόγο στοχευμένα δημοσιεύματα και αναρτήσεις  το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια διερεύνησης του τοπίου που, μετά την γνωστοποίηση του Μαΐου ως μήνα εκλογών, έχει αρχίσει να «θερμαίνεται».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σημερινή «Γνώμη» : «Έχει αναπτυχθεί έντονη κινητικότητα με «αιχμή του δόρατος» γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, ο οποίος έχει αυτοδιοικητική εμπειρία, είναι πρόσωπο με δυναμική, κοινωνική αποδοχή και με όραμα,διάθεση και θέληση προσφοράς, μακριά από τα όποια κομματικά κριτήρια. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, έχει-σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτάσεις να ηγηθεί ψηφοδελτίου και μάλιστα βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική αυτή, χωρίς (ωστόσο) να έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις». 
 
Πάντως, για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, 19 Ιουλίου ήταν, όταν από τη στήλη αυτή διαβάσατε πρώτοι -(ΕΔΩ)- ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαΐκή φέρεται και στο πρόσφατο παρελθόν να είχε σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο αυτό . Δηλαδή της καθόδου στον στίβο των δημοτικών εκλογών της Πάτρας, μόνο που, εντέλει, τότε, όμως, όπως σας αποκάλυψα, επείσθη -από νεοδημοκράτη φίλο του – να μην προχωρήσει προς το βήμα αυτό.…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Ο Κώστας Μπακαλάρος είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον δήμο

You May Also Like