Γιατί είναι πολύ δύσκολο Αθηναίος επιχειρηματίας να αγοράσει το παλιό «Χάραμα», στο Θεριανό!

Με αφορμή τους ισχυρισμούς και τις αναφορές πρόσφατου δημοσιεύματος, ότι «Αθηναίος επιχειρηματίας, με μακρά διαδρομή στη νύχτα, έχοντας ηγηθεί μεγάλων σχημάτων της πρωτεύουσας, έχει δείξει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του ακίνητου που στεγαζόταν -για διάστημα 20 ετών- το «Χάραμα» του κ. Οικονόμου», ο blogger-δημοσιογράφος Ηλίας Τσίπας, με κείμενό του-απάντηση, μέσα από τo προσωπικό του blog, το Tsipas-Hlias blog, αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Κώστας Μπερτάκης. (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

Μάλιστα, στο επίμαχο άρθρο υπογραμμίζεται ότι «συνεργάτες του μετέβησαν στην Πάτρα και επιθεώρησαν το οικόπεδο και το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα κλειστεί η όχι η συμφωνία μεταξύ του επιχειρηματία και του ιδιοκτήτη».

Ας βάλουμε τώρα τα πράγματα στη σωστή τους βάση . Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι το παραπάνω σενάριο είναι αληθινό, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να το λειτουργήσει, θα πρέπει αναγκαστικά να το κάνει με την ισχύουσα άδεια, καθώς είναι πολύ δύσκολο (έως αδύνατο) να εκδοθεί νέα. Αφού βέβαια πρώτα «τα βρει» με την προηγούμενη διοίκηση του Στέφανου Οικονόμου, ο οποίος, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες του «patragossip», θα αξιώσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για την παραχώρηση του…

Κατά συνέπεια, λοιπόν, εκτιμούμε ότι φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο στο να ασχοληθούν μαζί του. Είτε αυτός είναι ο Μπερτάκης, είτε κάποιος άλλος.

You May Also Like