Πατρινοί τραγουδιστές ακυρώνουν εμφανίσεις τους λόγω Eθνικού Πένθους

Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, οι προγραμματισμένες για απόψε και αύριο (25 & 26 Ιουλίου) εμφανίσεις του Γιώργου Βελλισάρη, στον Προφήτη Ηλείας Βοιωτίας και στο Τρίκορφο Ναυπακτίας αντίστοιχα, λόγω τριήμερου εθνικού πένθους, αναβάλλονται. «Ο Γιώργος Βελισσάρης κ το συγκρότημα του αναβάλει τις εμφανίσεις 25 κ 26 Ιουλίου λόγω 3μερου εθνικού πένθους. Κ ως συμπαράσταση στους πυρόπληκτους. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυματων» αναφέρει σε μήνυμά του ο δημοφιλής δημοτικός τραγουδιστής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Στο πνεύμα των ημερών και ο Γιάννης Πανίτσας, ο οποίος αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 του μηνός, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Η εκδήλωση θα προγραμματιστεί εκ νέου σε νέα ημερομηνία, η οποία θα γίνει γνωστή εντός των ημερών.

Φωτογραφία του Giannis Panitsas.

Πατρινοί μουσικοί ακυρώνουν την αποψινή τους μουσική εκδήλωση στο «Ballarot», στο Τραγανό Ηλείας, προς ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες: «ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ LIVE ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ…!!!» αναφέρεται εκ των συντελεστών.

Φωτογραφία του Sotirakis Giannikopoulos.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασίλης Ανδρουτσόπουλος, o οποίος, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, έγραψε τα εξής : «θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφερθώ σε όλο αυτό το χάος που επικρατεί….Η εκδήλωση για τς 27/7 αναβάλλεται και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες!!συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων,δύναμη στους ανθρώπους που περιμένουν να βρουν τα χαμένα πρόσωπα τους και κουράγιο στους πυρόπληκτους για όλη αυτή την καταστροφή…δεν υπάρχουν άλλα λόγια!!!#ΕΛΛΑΔΑ_2018_ΑΙΣΧΟΣ ».

Φωτογραφία του Βασίλης Ανδρουτσόπουλος.

You May Also Like