Πανηγύρι Οβρυάς- Αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού !

Κάθε χρόνο στην Οβρυά, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας κοντά στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στήνεται μία λαικοδημοτική μουσική πανήγυρη με γνωστούς καλλιτέχνες του είδους που προσελκύουν πολύ κόσμο από την γύρω περιοχή και όχι μόνο.

Φέτος, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, τα δυνατά χαρτιά του δημοτικού τραγουδιού αναμένεται να λάμψουν για ακόμα μια φορά . Και σίγουρα θα προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου που θα αποζητούν ευκαιρίες για να ξεσκάσουν και να γλεντήσουν για λίγο!

Πρωταγωνιστές του πανηγυριού και του μουσικού ξεφαντώματος στην Οβρυά θα είναι ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος προελαύνει ανενόχλητος, η ιδιαίτερα γνωστή Γωγώ Τσαμπά, ο Γιώργος Μπαλάσης, η Ματίνα Μέρη με την Μαρίνα Λαζαράκη από την πιο νέα γενιά , o Σ.Κόκκορης, ένα νέο παιδί, στο κλαρίνο που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, ο γενάρχης κλαρινίστας με τις σπουδαίες συνεργασίες, Αποστόλης Κασσιάρας και στο ρόλο του guest star ο Γιάννης Πανίτσας.

Επί ποδός βρίσκονται ήδη οι διοργανωτές για το κατάλληλο στήσιμο του χώρου, αφού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Φωτογραφία του Kiriakos Kiriako.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η διασκέδαση στο συγκεκριμένο πανηγύρι είναι σχετικά φτηνή. Η πίστα για παράδειγμα θα είναι ελεύθερη, καθώς οι εποχές που έπρεπε να πληρώσεις “ειδικά” τα όργανα για να χορέψεις, έχουν παρέλθει προ πολλού.

You May Also Like