Στέφανος Κωνσταντινίδης : Παντρεύεται και βαπτίζει τον γιο του στην Τήνο, αμέσως μετά την ξεκούραση στην Πάτρα !

Δυόμιση χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η αδερφή του πατρινού επιχειρηματία Σπύρου Δήμου, Μαρία Δήμου, ετοιμάζονται να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Οι οποίοι , σημειωτέον, σύμφωνα με το patragossip, από χθες, Κυριακή (22/7/201), βρίσκονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, για να περάσουν κάποιες μέρες ξεκούρασης και ανάπαυλας.

Στη συνέχεια, το Σάββατο 1η Σεμπτεβρίου πιο συγκεκριμένα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Τήνο, θα πραγματοποιηθεί  ο γάμος του ζευγαριού σε  αυστηρά οικογενειακού και φιλικό κύκλο.

Την ίδια μέρα, ωστόσο, ο δημοσιογράφος και η αγαπημένη του θα βαφτίσουν και τον γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Αντώνιος-Μάριος.

Τον Στέφανο με την Μαρία θα παντρέψουν ο Νικόλας Περδικάρης και  ο Stephane Cabrera, ενώ νονοί το του μικρού θα είναι οι: Δημήτρης Τσακανίκας, Χρήστος Πίγγος και Ελένη Κούτρα.

Έπειτα, θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην ταβέρνα “Μαρίνα”, στον Πάνορμο.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε αποκλειστικά το ιδιαίτερο προσκλητήριο του διπλού μυστηρίου, το οποίο υπογράφει τόσο το ερωτευμένο ζευγάρι, όσο και η πρωτότοκη κόρη του, Κάλλια

dr

You May Also Like