Τον Άκη Δείξιμο υποδέχτηκε η Πάολα και κατάφεραν να καθηλώσουν το κοινό … Δείτε τι έγινε!

Αυτό που συνέβη χθες βράδυ, σε beach bar στο Διακοπτό Αιγίου, στην προγραμματισμένη εμφάνισή της ασυναγώνιστης Πάολα, την οποία είχε αναλάβει την οργάνωση ο Γιάννης Ροδόπουλος, μόλις δύο βδομάδες μετά το πετυχημένο πέρασμα στην Πάτρα, ήταν πραγματικά κάτι τόσο μοναδικό.

Με τους celebrities να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αγαπημένη μας λαϊκή τραγουδίστρια και στο πρωτότυπο πρόγραμμα της-γεμάτο από όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και όχι μόνο … Ήταν όλοι εκεί, ευδιάθετοι για να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας! Ο Αιγιώτης παρουσιαστής και μοντέλο, Νίκος Αναδιώτης, ο δημοσιογράφος και εκδότης του «patragossip» Ηλίας Τσίπας, αλλά και οι αγαπημένοι της συνάδελφοι, Χρήστος Δάντης και ο πατρινής καταγωγής Άκης Δείξιμος, βρέθηκαν μαζί με την παρέα τους και τραγούδησαν παρέα με την Πάολα.

Μάλιστα οι δυο από αυτούς, Τσίπας και Δείξιμος, οι οποίοι σημειωτέον μοιραζόντουσαν το ίδιο τραπέζι, αφότου συναντήθηκαν μαζί της , ανέβασαν στο Instagram τους το σχετικό στιγμιότυπο .

Στο παρακάτω βίντεο, που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς, Πάολα και Άκης Δείξιμος καθήλωσαν το κοινό με μοναδικά ντουέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like