Εκ των κριτών των Εθνικών Καλλιστείων «Star and Mr GS Hellas 2018» ο Πατρινός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης [εικόνες & βίντεο]

Η ομορφιά έλαμψε και πάλι στην Αθήνα. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τις εντυπωσιακές νικήτριες του «Star and Mr GS Hellas 2018». Του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group Γιώργος Κούβαρης και πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (20 Ιουλίου 2018) στο Beach Club Restaurant «Mojito Bay», στο Λαγονήσι.

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές, που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους και θα  καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους αναγνωρισμένους  διαγωνισμούς ομορφιάς.

Με μότο «Η Αφροδίτη Ξύπνησε», στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκστρατείας για την επιστροφή της Αφροδίτης της Μήλου , η Μαρία Ληνού ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Όπως και τα προηγούμενα 8 χρόνια έτσι και φέτος την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι των Τεχνών, των Γραμμάτων, των επιστημών , της δημοσιογραφίας, του επιχειρείν και της ναυτιλίας . Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε και τον πατρινό επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη, ο οποίος όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το «patragossip», ήταν το δεύτερο κατά σειρά μέλος της κριτικής επιτροπής ! 

Υπήρχαν και άλλες πολλές αξιοσημείωτα σημεία της χθεσινής βραδιάς. Ένα από αυτά, η στιγμή που γνωστός δημοσιογράφος και εκ των κριτών , Στέφανος Κωνσταντινίδης, κι ενώ είχε πάρει το λόγο, εκθείασε τον Αχαιό επιχειρηματία, λέγοντας τα εξής : «Αν ήμουν ο Αλέξης Τσίπρας, θα απευθυνόμουν σε κάποιους από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, όπως παραδείγματος χάρη ο κύριος Καλλέργης, προκειμένου να με συμβουλέψει για το πως να βγάλω λεφτά».

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης ανάμεσα στο εκδότη-διοργανωτή καλλιστείων Κυριάκο Κερανόπουλο (αριστερά) και τον Δήμαρχο της Μύλου. 

Φωτογραφία του Kyriakos Keranopoulos.

Δείτε σε βίντεο την ερώτηση του κ.Καλλέργη :

 

Η κορίνθια Κωνσταντίνα Δήμα ανακηρύχθηκε «Second and Mr GS Hellas 2018». Και,μάλιστα, έλαβε τον συγκεκριμένο τίτλο από τα χέρια του …πολυγράμων πατρινού επιχειρηματία. 

 

Η ώρα που που η φαντασμαγορική βραδιά ολοκληρώθηκε επιτυχημένα και τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά .

Ο φακός καταγράφει την ιδιαίτερα φιλική και λεπτομερής συζήτηση μεταξύ Αλέξανδρου Καλλέργη -Vegas.

 

Την βραδιά έντυσαν με την φωνή τούς μέσα από special act που ετοίμασαν μόνο για το κοινό των «Star & Mister G.S. Hellas 2018» οι τραγουδιστές : Άντζελα Δημητρίου , Χρήστος Αντωνιάδης και οι Vegas.

 

 

 

You May Also Like