Αυτός είναι οι πατρινός επιχειρηματίας που έκανε τη «μεγάλη ζημιά» στην Πάολα (Video)

Αδιαμφισβήτητα η συναυλία της Πάολα, το προηγούμενο ακριβώς Σάββατο της 7/7, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας , συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στα social media, αφού ο άτυπος διαγωνισμός του «ήμουν και εγώ εκεί» τέθηκε σε ισχύ . Ήδη αναφερθήκαμε εκτενώς με προηγούμενα ρεπορτάζ μας , εδώ στο «patragossip», που, βέβαια, αργότερα αποτέλεσαν πηγή για «αντιγραφή και επικόλληση» . 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, τα συγκεκριμένο event, εκτός της πλειοψηφίας του κόσμου, που «ταΐζει» από το υστέρημα τους τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, απευθύνεται και σε «πακετοφόρους». Ναι μεν, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι πλέον οι πελάτες που κάνουν τους μεγάλους λογαριασμούς, ωστόσο οι εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Και στην περίπτωση της Πάολα, αυτός ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας , Λευτέρης Μπασκούτας.

Είναι αυτός που ανέκαθεν διατηρούσε στενούς φιλικούς δεσμούς μαζί της, ο πρώτος που την είδε κατά την έλευση της στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπως και στην αναχώρηση της, που συζήτησε επί αρκετή ώρα μαζί της, αμέσως μετά την φαντασμαγορική βραδιά στο καμαρίνι της …μα κυρίως αυτός που άφησε τα περισσότερα χρήματα στο μαγαζί. Προς τιμήν του όμως, δεν φρόντισε να το διατυμπανίσει . Να το γνωστοποιήσει επιδεικτικά σε πολλούς.

Φωτογραφία του Lefteris Baskoutas.

 

 

 

 

 

You May Also Like