Τα 30 χρόνια του Απόλλωνα Ευπαλίου, θα έχουν την υπογραφή των Βελισσάρη-«Αυστραλού»- (ΦΩΤΟ)

Έγινε περιζήτητος και το όνομά του έφθασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χάρη στον «τοίχο» από σαμπάνιες που «έχτισε» για τον Γιώργο Βελλισάρη. Σε ξακουστό πανηγύρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, στο «Κτήμα Λάκης Δελημάρης» για την ακρίβεια, που έλαβε χώρα πέρσι την παραμονή της Αγίας Παρασκευή. Άπαντες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, με το που εμφανίστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην πίστα.

Τότε, όπως θα θυμάστε και λίγο αργότερα έγινε viral στο διαδίκτυο, ο «Αυστραλός» έκανε νόημα στον υπεύθυνο και του έδωσε παραγγελία. Οι σερβιτόροι έτρεχαν να πάρουν θέση και να προετοιμαστούν, ενώ ταυτόχρονα η ορχήστρα καθυστερούσε εσκεμμένα την εισαγωγή του τραγουδιστή. Ο Βελισσάρης άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες από σαμπάνιες, χτίζοντας τρία μετρά τείχος μπροστά του, μέχρι που αναγκάστηκε ο τραγουδιστής να αφήσει την θέση του και να βγει μπροστά από αυτό!Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν. Οι σερβιτόροι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά από τα πόστα τους, αφού όλοι ήταν πάνω στην πίστα. Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος και κατά τη μέση του προγράμματος μέχρι το τέλος του πανηγυριού άρχισαν τα καψίματα στα μπουκάλια με ταυτόχρονο άνοιγμα σαμπάνιας, ενώ σε κάποιο σημείο τα λουλούδια τελειώσαν και τότε ο Αυστραλός… είπε «φέρτε ό,τι μπουκάλι έχετε στην κάβα σας»!

Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος. Το «ραντεβού» έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου στο Ευπάλιο, στο μπαλκόνι του Κορινθιακού κόλπου, με το δυνατότερο σχήμα του καλοκαιριού. Γιώτα Γρίβα, Βασίλης Φλέγγας, Ματίνα Μαίρη και στο κλαρίνο ο Νεκτάριος Κοκκώνης. Με προεξέχοντα, φυσικά, τον άρχοντα τον πανηγυριών, το αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργο Βελισσάρη. 

Τη διοργάνωση θα αναλάβει ο Θέμης Καλαθάς, ο επονομαζόμενος «Αυστραλός», ο οποίος πρόκειται για έναν από τους δυνατότερους νέους Έλληνες επιχειρηματίες εκεί. Και μπορεί να έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του, ωστόσο δεν ξεχνά το χωριό του και ιδίως τον Απόλλωνα Ευπαλίου . Τον αθλητικό σύλλογο της Φωκίδας που ιδρύθηκε το 1989, που μάλιστα φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ιστορίας . Επ αφορμή, λοιπόν, του γεγονότος αυτού, τους κάνει δώρο την παρακάτω βραδιά.

 

You May Also Like