Πού τρώμε φθηνά μαγειρευτά στην Πάτρα, ακόμη και με 4,50 ευρώ

Οι Πατρινοί είναι γεγονός ότι γνωρίζουν από καλό φαγητό. Τι γίνεται, ωστόσο, στον τομέα του σπιτικού φαγητού, εκείνου που θυμίζει τα πιάτα της… μαμάς; Και στον συγκεκριμένο τομέα η Αχαϊκή πρωτεύουσα διαθέτει εξαιρετικές προτάσεις που κάνουν τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να γλείφουν τα δάχτυλά τους.

Εμείς όμως διακρίναμε το ΦΑΣΟΛΟΙ, του Σπύρου Μπιράτση, όπου τα φαγητό της κατσαρόλας έχoυν την τιμητική του. Το καλύτερο απ’ όλα, ωστόσο, σας το κρατήσαμε για το τέλος. Τα περισσότερα από αυτά ξεκινάνε από εντυπωσιακά χαμηλές τιμές. Τι εννοούμε; Ότι μπορείτε να απολαύσετε πλούσιες και χορταστικές μερίδες από 4,50 ευρώ!

Με την φιλοσοφία και την ιδιοσυγκρασία της Ελληνίδας μάνας να αποτυπώνεται στο έπακρο στο συγκεκριμένο μαγειρείο, θα το βρείτε στην οδό Καραϊσκάκη 55, η τηλεφωνικά στο 261 022 1107.

Όσον αφορά το πρώτο κατάστημα, στο κέντρο της Πάτρας, γιατί υπάρχει και δεύτερη διεύθυνση (Π.ΕΟ Πατρών Αθηνών 1 , Ρίο , 261 091 0006) που σερβίρει αυθεντικό μαμαδίσιο φαγητό.

Παστίτσιο, μουσακάς, σουφλές, μελιτζάνες παπουτσάκι,  κάποιες από τις προτάσεις του. Σε καθημερινή βάση υπάρχει, μάλιστα, πιάτο προσφοράς στα 4,50 ευρώ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

You May Also Like