ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Λούκας Γιώρκας : Ερμήνευσε Χατζιδάκι μετά το “πέσιμο” της αυλαίας στην Πάτρα

Ο Λούκας Γιώρκας ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και αμέσως μετά παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Επιστήμη και Τέχνη μέσα από το μικροσκόπιο», προς τιμήν του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, που έγινε στο σπίτι όπου έζησε στη Ξάνθη.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca, την περασμένη Τετάρτη , 4 Ιουλίου, στον «Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης Μάνος Χατζιδάκις». Μέσα από την έκθεση αυτή, αναδείχτηκε το σπουδαίο και πολυετές έργο της αναπληρώτριας καθηγήτριας ιστολογίας – εμβρυολογίας του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Μαρίας Λαμπροπούλου, η οποία παρουσίασε, το πώς μέσα από τη μικροσκόπηση, μπορεί να γεννηθεί ένα μοναδικό έργο τέχνης: Φωτογραφίες που απεικονίζουν κυτταρικούς σχηματισμούς του ανθρώπινου οργανισμού. Τα συγκεκριμένα έργα τέχνης της κ. Λαμπροπούλου, έγιναν και γραμματόσημα , που μάλιστα για 2 χρόνια τυπώθηκαν 2,5 εκατομμύρια , τα οποία κυκλοφορούν σε όλα τα Ταχυδρομεία.

Την έκθεση παρακολούθησαν εκπρόσωποι πολιτικών φορέων , άνθρωποι της τέχνης και πλήθος κόσμου. Αυτή τη μοναδική βραδιά, συνόδευσε μουσικά , ο Λούκας Γιώρκας , ερμηνεύοντας τις αξέχαστες δημιουργίες του Μάνου Χατζιδάκι. Παρακάτω δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη ξεχωριστή βραδιά.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφάλισε το “patragossip” :

 

 

You May Also Like