Θα το λατρέψεις πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις– Κάτι νέο έρχεται τον Σεπτέμβρη στην Πάτρα- Ένας συνδυασμός γυμναστικής και διασκέδασης!

Κάτι νέο έρχεται στην νέα εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στην αρχή του αυτοκινητόδρομου, ακριβώς πάνω από το κτήριο που φιλοξενείται υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας εστιατορίων με μακρά παρουσία στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, εκεί όπου και πάλι γίνεται πιάτσα, για το οποίο το patragossip αναφέρθηκε για πρώτη φορά επισήμως το περασμένο καλοκαίρι. 

Τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες και, όπως μάθαμε, πολύ σύντομα, για την ακρίβεια από Σεπτέμβρη, θα ανοίξει ένας σύγχρονός χώρος εκγύμνασης και διασκέδασης. Στην πραγματικότητα, δεν θα έχει καμιά σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχετε δει μέχρι σήμερα . 

Ο λόγος για το «Gymall», το οποίο ευελπιστεί να προσέγγιση από μια άλλη, εντελώς διαφορετική και εξαιρετικά πρωτότυπη για τα τοπικά δεδομένα, την έννοια της γυμναστικής άσκησης. Εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο την ανάλυση, ο γέννημα-θρέμμα Πατρινός επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, την ταυτότητα του οποίου θα αποκαλύψουμε εν καιρώ, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών του , πάει να κάνει κάτι μαγικό. Kάτι συναρπαστικό, κάτι το μεγαλειώδες, κάτι το οποίο δεν υπάρχει….Να δημιουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο συγκρότημα, όπου θα συνδυάζει ομορφιά, υγεία και διασκέδαση.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία. Σε επόμενο δημοσίευμα, εδώ στο patragossip,θα αποσαφηνίσουμε τι ακριβώς εννοούμε (και τι δεν εννοούμε).  Μέχρι τότε , να θυμάστε πως : GY(M)ALL σημαίνει γυμνάζομαι γιατί αγαπώ το σώμα μου….και εμείς σεβόμαστε την επιθυμία σας και την κάνουμε πράξη….Προσδεθείτε….αρχίζει το ταξίδι του παραμυθιού…

You May Also Like