Το έκαψαν στο Σταροχώρι Αχαΐας : ‘Έχτισαν’ τείχος από σαμπάνιες γύρω από τον Βελισσάρη

Ο τραγουδιστής άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες από σαμπάνιες και έφτιαξαν ένα τείχος μήκους περίπου δύο μέτρων μπροστά του.

Έκανε και πάλι την απόλυτη διαφορά, με την φετινή εμφάνιση του στο πανηγύρι του Σταροχωρίου Αχαΐας, ο Γιώργος Βελισσάρης. Παρότι την ίδια μέρα η Πάολα εμφανιζόταν στo Volcano, γεγονός που είχε ερμηνευτεί, από τους καλά γνωρίζοντες την αγορά της νυχτερινής διασκέδασης, ότι θα του «τράβαγε» κόσμο. Και για να το συγκεκριμενοποιήσουμε , αυτούς που κάνουν τις μεγάλες «ζημιές». 

Η τροπή όμως των γεγονότων ήταν πολύ διαφορετική. Ελάχιστα λεπτά πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά στην πίστα, «μαινόμενος» πελάτης έκανε νόημα στους υπεύθυνους να «χτίσουν» στην πίστα ένα τείχος με σαμπάνιες, το οποίο θα έκρυβε τον τραγουδιστή Ο Βελισσάρης αναγκάστηκε να μετακινηθεί μπροστά από το τείχος και να συνεχίσει σε άλλη θέση το πρόγραμμά του.

Η πίστα γέμισε με σερβιτόρους, οι οποίοι άνοιγαν τις κούτες και τα μπουκάλια της σαμπάνιας, ενώ δεν έλειψαν και τα τρικ με φωτιά. 

Δείτε το περιστατικό, όπως καταγράφηκε από τον φακό του «patragossip» :

You May Also Like