ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Kαταστηματάρχης της Μαρίνας δεν αντέχει άλλο να είναι όμηρος της «κατεδάφισης» -Σκέψεις για αποχώρηση

Κι ενώ συνεχίζεται το σίριαλ των κτισμάτων της Ηρώων Πολυτεχνείου, που λειτουργούν ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για το αν θα πρέπει να γκρεμιστούν η όχι, με την Δημοτική Αρχή και το αρμόδιο υπουργείο να τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ της πρώτης θέσης, ενώ αντίστοιχα στην άλλη πλευρά βρίσκονται το ΣΤΕ και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει «patragossip», καταστηματάρχης της Μαρίνας, που διαθέτει μια από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες καφετέριες, με …χτισμένη πελατεία, σκέφτεται να αποχωρήσει …

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εφόσον δεν φαίνεται οριστική λύση στον ορίζοντα, άρα και κατ’ επέκταση χωρίς να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι στα του οίκου του, δεν θα διστάσει «να προτιμήσει μέχρι και την οδό της φυγής». Αυτό εκμυστηρεύτηκε σε στενό του συνεργάτη, συμπληρώνοντας ότι «δεν αντέχει να ζει άλλο έτσι. Με άγχος, φόβο, ανασφάλεια και αβεβαιότητα ». Συναισθήματα που απορρέουν από την απειλή της κατεδάφισης. 

Συν τοις άλλοις, για την τελική του επιλογή, σημαίνοντα ρόλο θα παίξει και τα εξοντωτικό πρόστιμο που του επέβαλε προσφάτως η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Όπως και σε άλλους συναδέρφους, αλλά και στον Δήμο Πατρέων.

Λέτε να μην αντέχει άλλο …πείραμα, ή «κάτι άλλο» ξέρει ;

You May Also Like