ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«PatraGossip»: Το «αγκάθι» που δεν έχει ανοίξει ακόμα το Θερινό Χάραμα

Του Ηλία Τσίπα

Διανύουμε ήδη τη πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ενός μήνα που έχει δυναμική και ανατροπές, και αυξάνονται οι ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά, σχετικά με το «πότε θα ανοίξει το Θερινό Χάρμα». 

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη βιομηχανική Περιοχή, που τόσα χρόνια βρισκόταν, αλλά σε ιδιόκτητο χώρο στα Βραχνείκα. 

Eστιάζοντας στην ουσία, το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία του εναρκτήριου λακτίσματος, οφείλεται στο νομικό καθεστώς συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου στο οδηγεί στη νέα στέγη. Ειδικότερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «patragossip» , το τελευταίο κομμάτι του, συνολικού μήκους περίπου 4αρων χιλιομέτρων, που πρέπει να διανύσεις για να φτάσεις στο νέο Θερινό Χάραμα, είναι ιδιαίτερα δύσβατο. Για να καταλάβετε, δυσκολεύει τη διέλευση των οχημάτων ακόμα και μέρα μεσημέρι. Εφόσον, λοιπόν, δεν εξασφαλίζει την ασφαλή και εύρυθμη κυκλοφορία που προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), αλλά είναι εκτός σχεδίου πόλεως, αγροτικός με άλλα λόγια, υπό την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται η παραχώρηση άδειας νυχτερινού κέντρου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Θερινό _ΧΑΡΑΜΑ_Gate: Πόσο κοστίζει η ηγεσία της «επόμενης μέρας» ;

Κι αυτό σας το γράφει ο ίδιος που επέμεινε, πρώτος απ όλους, από τις 4 Μαρτίου να το συγκεκριμενοποιήσω, ότι «μετακομίζει» Βραχνέικα ! (Δείτε ΕΔΩ)
 
Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως βγαίνουν οι εκτιμήσεις και επιβεβαιώνονται διαρκώς το «patragossip»  και το «tsipas-hlias blog» , ο επιχειρηματίας Στέφανος Οικονόμου θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει αρνητική εξέλιξη. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, θα χρειαστεί να καταβάλει από τη τσέπη του ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να ξεπεραστεί το προαναφερθέν εμπόδιο. Ώστε να καταφέρει εν τέλει να λειτουργήσει κανονικά η επιχείρηση του.

You May Also Like