Μοντέλα στη φάκα. Πουλούσαν πλαστά ευρώ και έκαναν ζωάρα σε Μύκονο και Σαντορινη

Την… μεγάλη ζωή στα πολυτελή κλαμπ και ξενοδοχεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, ήθελαν να ζήσουν δυο νεαρές αιθέριες υπάρξεις, πληρώνοντας όμως με πλαστά χαρτονομίσματα. Τα οποία, ωστόσο, ήταν σχετικά καλής ποιότητας.

Οι δυο νεαρές Ελληνίδες, από τα όνειρα για την μεγάλη ζωή, κατέληξαν σιδηροδέσμιες, κοιτώντας την θάλασσα του Αιγαίου μέσα από τα.. κρατητήρια του Α/Τ Μυκόνου! Κι αυτό διότι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από πληροφορίες που είχε για την δράση κυκλώματος παραχαρακτών στην χώρα μας.

Η αρχή με τα πλαστά χαρτονομίσματα… σε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη

Έπειτα από έρευνες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν μια 28χρονη Ελληνίδα, η οποία έκανε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη. Με τρόπο άγνωστο μέχρι στιγμής για τους ερευνητές, είχε καταφέρει να φθάσουν στα χέρια της παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Και συγκεκριμένα 138 χαρτονομίσματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την 28χρονη. Κι αυτό φυσικά προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους έρχεται σε επαφή. Και κυρίως με ποιους θα διακινήσει στην αγορά του νησιού τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.

πλαστά χαρτονομίσματα

Στης 2 Ιουλίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είδαν την 28χρονη Ελληνίδα με τις χυμώδεις αναλογίες, να πηγαίνει σε εταιρεία ταχυμεταφορών. Κρατούσε ένα πακέτο στα χέρια, προκειμένου να το ταχυδρομήσει.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, το πακέτο το έστελνε σε μια φίλη της 21 ετών, η οποία έκανε επίσης παρατεταμένες διακοπές στο νησί των ανέμων…

ε από την προανάκριση, οι δυο νεαρές κοπέλες είπαν στις καταθέσεις τους πως ήθελαν να κάνουν πολυτελείς διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη. Πλην όμως δεν διέθεταν την οικονομική άνεση.

Ως εκ τούτου, κατέληξαν στα πλαστά χαρτονομίσματα. Δεν αποκάλυψαν, ωστόσο, τους ανθρώπους που τους τα έδωσαν να τα διακινήσουν στα δυο κοσμοπολίτικα νησιά.

newsit.gr

You May Also Like