Βασίλης Καρράς: Κόντρα στα προγνωστικά και τον καιρό, «πάτησε γκάζι» χθες στην Πάτρα! (pics & vids)

Είναι μια ακόμη ιστορική στιγμή που καταγράφεται στο βιβλίο των εμφανίσεων του Βασίλη Καρρά. Μια εμφάνιση απλή, αλλά τόσο ουσιαστική. Με την τεχνολογία να μοιάζει φτωχή μπροστά στα εκατοντάδες σουξέ του κορυφαίου εν ζωή λαϊκου τραγουδιστή της χώρας και με τον κόσμο να μην τον αφήνει να τραγουδήσει παρά μόνο τους πρώτους στίχους κάθε τραγουδιού ο Βασίλης Καρράς βγήκε στην πίστα και γνώρισε την αποθέωση που του άξιζε.

Το Volcano, του Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο Δρέπανο Ρίου στην Πάτρα ; Κατάμεστο. Περισσότερα από 1600 ρεζερβέ. Νούμερα τρελά, απίστευτα. Εντυπωσιακά τηρουμένων των αναλογιών, της εποχής, και κάποιων άλλων αστάθμητων παραγόντων . Φυσικά, αναφερόμαστε στις καιρικές συνθήκες, ασυνήθιστες για καλοκαιρινή περίοδο, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς μέχρι και την Πέμπτη και όλα έδειχναν πως θα ανακοινωθεί η ακύρωση της εμφάνισης του.

Έλα όμως που όχι μόνο δεν αναβλήθηκε, αλλά προσέλκυσε εκατοντάδες Αχαιούς, τόσο από την Πάτρα , όσο και από τις γύρω περιοχές του νομού. 

Οι περισσότεροι έφυγαν χαρούμενοι. Διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν καψουρεύτηκαν και το καλύτερο; Γέλασαν με την ψυχή τους. Μεταξύ αυτών και ο  γνωστός αθλητικός συντάκτης Γιώργος Σωτηρόπουλος. Τι κι αν το διάστημα αυτό υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, δεν υπήρχε ουδεμιά περίπτωση να λείψει.  Και δεν αναφερόμαστε μόνο από το Volcano, μα πολύ περισσότερο από το καμαρίνι του μεγάλου μας λαϊκού βάρδου .

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το patragossip : 

You May Also Like