ΠΑΤΡΑ: Εδώ γίνονται οι γαμήλιες δεξιώσεις… με θέα!

Mε θέα τον Πατραϊκό, το Αρχοντικό της Ευτυχίας του Κώστα Ντάσιου, συνεχίζει και αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε είδους δεξίωση ή εκδήλωση! Για γάμους, βαπτίσεις αλλά και συνεστιάσεις! Βρίσκεται στο Δήμο Μεσσάτιδος, στην οδό Δ. Σαρδελά. Στην αρχή του οικήματος έχει χτιστεί το εκκλησάκι “Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω” το οποίο αποτελεί και την είσοδο του χώρου. Ο Κώστας Ντάσιος έχει επιμεληθεί τον χώρο με κάθε λεπτομέρεια. Και φυσικά γνωρίζει από καλό σέρβις έτσι ώστε το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του να ζήσουν μία εκπληκτική γαμήλια δεξίωση!

Πρόσβαση
 
– Σε 10′ για το κέντρο της πόλης 
– Επιλογή εξόδων περιμετρικής Πατρών – Πύργου, Πατρών – Αθηνών  
 
Το αρχοντικό της ευτυχίας, ένας πολύχωρος που διαθέτει αίθουσες χωρητικότητας 1000-1500 ατόμων εσωτερικά με ειδικούς χώρους προσαρμογής (τειχία) ατόμων για διάθεση διαφορετικών εκδηλώσεων. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει παραπάνω από ένα event o ισόγειος χώρος. 
 
Την κυρία είσοδο υποδοχής διακοσμούν καθιστικά σαλόνια με τηλεόραση, όπως ακόμα είναι υπαρκτή η χρήση γκαρνταρόμπας. Οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες, αεριζόμενες, και όλες με θέα τον Πατραϊκό. Στην χρήση δύο εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης διαφορετικών εισόδων, η μια η κεντρική και η άλλη από το εκκλησάκι “Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω”. 
 
Οι αίθουσες των εκδηλώσεων συνοδεύονται από ένα χρωματικό διάκοσμο σε χρώματα επιλογή σας, σε συνδυασμό με εφέ φωτισμού πάλι της δικής σας επιλογής. 
 
Ο εξωτερικός χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις άλλων τόσων ατόμων, με ανισόπεδα τμήματα από γκαζόν, και διακοσμητικές πισίνες σιντριβάνια σε σχήμα καρδιάς τα οποία οπτικά εναρμονίζονται υπό την απέραντη θέα του πατραϊκού. 
 
Στην αρχή του οικίσματος κοσμεί το εκκλησάκι “Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω” το οποίο αποτελεί και είσοδο χώρου. 
 
Ο εσωτερικός χώρος, εκτός από τις αίθουσες των εκδηλώσεων με decor χρυσό- μπορντώ ή οποιαδήποτε άλλο χρωματισμό επιλογής σας απαρτίζεται από άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό (serves) καθώς και Chef με ποικιλία μενού και εδεσμάτων. 
 
Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί ειδικός χώρος στάθμευσης, όπως και στον υπόγειο χώρο, αλλά και σε ένα διαμορφωμένο απέναντι χώρο. 
Στο Υπόγειο βρίσκεται το W.C. ανδρών-γυναικών, καθώς και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι εξυπηρέτησης.

Διεύθυνση:
Δ.Σαρδελλά, Δήμος Μεσσάτιδος , Αχαία , Πάτρα

Τηλέφωνα:
2610522115 – 6936121213 – 6936121214

You May Also Like