Κι όμως συμβαίνει: «Επώνυμα» ζευγάρια Πατρινών κάνουν ανταλλαγή συντρόφων μετά από χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης

Μπορεί στο εξωτερικό το swinging να είναι τρόπος ζωής και μάλιστα διαδεδομένος αλλά και εδώ στην Ελλάδα να αποκτάει μεγάλη απήχηση, καθώς όλο και περισσότεροι καθημερινά «μυούνται» σ ε αυτό το τρόπο εκτόνωσης της σεξουαλικής τους ενέργειας. Ο όρος swinging χρησιμοποιείται για ζευγάρια είτε παντρεμένα, είτε όχι που κάνουν ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων. Σύντροφοι οι οποίοι δεν ήθελαν να απατήσουν ο ένας τον άλλον και χρειάζονται απλά μία αλλαγή στη σεξουαλική τους ζωή βρίσκουν τη λύση στα swingers bars ή sites.

Όσο προχωρημένο και αν ακούγεται για μερικούς, για άλλους είναι η «πόρτα» για να τονώσουν τη σχέση τους με έναν «υγιή» τρόπο χωρίς να καταφύγουν σε απιστίες και να βάλουν «τρίτους» ανάμεσα στο δεσμό τους. Ειδικά στην Πάτρα, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή του patragossip, υπάρχουν κάποια πρόσωπα συγκεκριμένα, προερχόμενα από τον επιχειρηματικό κόσμο, ιδιαίτερα γνωστά για τη μόνιμη παρουσία τους στα κοσμικά στέκια, που είναι παντρεμένα και θεωρούν ότι αυτό είναι το αλατοπίπερο για να αντέξει ο έγγαμος βίος. Δεν έχουν μάλιστα κανέναν ενδοιασμό να το δείξουν, αφού έχουν φτάσει σε σημείο να σμίγουν όλοι μαζί και να κάνουν παρέα. Χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να “πασάρουν” τη γυναίκα τους στον καλύτερο τους φίλο. Να τονίσουμε, βέβαια, πως, τα γούστα αυτά έρχονται στην επιφάνεια μόνο κατά τις πρωινές ώρες, μετά από υπερβολική και συστηματική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών ουσιών. 

Η ιστορία του swinging ξεκινάει τη δεκαετία του ΄60 στην Καλιφόρνια και έπειτα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες χώρες. Στην Ελλάδα από το 2014 και έπειτα έχει πάψει να είναι ταμπού. Πριν όμως μπει κάποιος στη διαδικασία της ανταλλαγής σεξουαλικών συντρόφων πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα. Swingers είναι ένα αντρόγυνο που βρίσκει ένα ακόμη ζευγάρι (ή και παραπάνω) και ανταλλάσσει παρτενέρ. Ωστόσο πριν γίνει αυτή η ανταλλαγή το ζευγάρι πρέπει πρώτα να έχει συζητήσει και να έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση που θα διώξει τη πλήξη από τη σχέση τους. Στα περισσότερα swinger party΄s δεν μπορεί να πάει μόνος του ένας άντρας παρά μόνο με συνοδεία ,σε σύγκριση με τις γυναίκες οι οποίες μπορούν να μπουν και ασυνόδευτες. Όσο για την εμφάνιση όλοι πρέπει να είναι καλά ντυμένοι και ευγενικοί με τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν σε αυτά τα party και που εργάζονται στο χώρο.

Στο swinging δεν υπάρχουν κανόνες για την ηλικία, μπορούν να συμμετέχουν από νέα ζευγάρια μέχρι οποιασδήποτε ηλικίας. Βέβαια τα περισσότερα ζευγάρια είναι ηλικίας από 45 μέχρι 55 ετών. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί αυτά τα ζευγάρια είναι περισσότερα χρόνια μαζί και έχουν την ανάγκη να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό το «παιχνίδι» γίνεται εν γνώση του ζευγαριού οπότε δεν θεωρείται απιστία, ενώ έρευνα έδειξε ότι οι swingers είναι πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις τους. Οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ των ζευγαριών θα γίνουν είτε στα σπίτια τους, ή σε διαμορφωμένους χώρους όπου έχουν δημιουργήσει τα swinger bars, ή σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, που είναι και το πιο ασφαλές.

You May Also Like