Βόμβα μεγατόνων: «Σενάριο» για αλλαγή σκυτάλης σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας!

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το patragossip, από τους γνωρίζοντες τα παρασκήνια, εδώ και λίγες μέρες έχει ανοίξει η συζήτηση για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, να λειτουργεί υπό το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η απόφαση θα ληφθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, στη συνάντηση του ιδιοκτήτη με τον ενοικιαστή, η οποία αν δεν επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη ανατροπή στο νυχτερινό χάρτη που θα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Καθώς πρόκειται για το πιο πολυσύχναστο nightclub της πόλης, με όνομα βαρύ σαν ιστορία .

Βέβαια, θα πρέπει να αναφερθεί πως, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί επέκταση της συνεργασίας, θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από την πλευρά του ιδιοκτήτη και δεν θα αφορά τη μη καταβολή των μισθωμάτων. Προφανώς βλέποντας ότι το μαγαζί πηγαίνει σφαίρα, ενδεχομένως να σκέφτεται πως θα μπορούσε να το δουλέψει μόνος τους. Εκτός, βέβαια, και αν τα κάνει όλα αυτά, για να ασκήσει πιέσει στην αντίπαλη πλευρά, ώστε να εξασφαλίσει καλύτερους οικονομικούς όρους στο επόμενο συμβόλαιο. 

You May Also Like