Το συγκινητικό post της Γεωργοπούλου, όταν άκουσε για το γιο της ότι το «κακομαθαίνει στα χέρια»!

Η  Χριστιάνα αναθεώρησε μερικά πραγματάκια ούσα πλέον… μαμά!

Η ζωή της Χριστιάνας Γεωργοπούλου, άλλαξε την ημέρα που έφερε στη ζωή τον μικρό της «έρωτα» aka τον γιο της. Δεν έχει κάνει ακόμα καμία δημόσια εμφάνιση και τα post της στα social media είναι μετριασμένα. Θέλει να ζήσει την κάθε στιγμή με τον γιο της, αφού η εμπειρία της μητρότητας είναι μια μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτήν. 

Ούσα μαμά πλέον, το ωραιότερο μοντέλο στην Ευρώπη από την Πάτρα, που, σημειωτέον, θα ντυθεί νυφούλα μέσα στο Σεπτέμβρη, έγραψε ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα. Με αφορμή την επίσκεψη της στον …μανάβη και όταν δε αυτός της είπε ότι “το κακομαθαινει στα χέρια” , εκείνη του απάντησε “2 κιλά πατάτες κ ένα κρεμμύδια “. Είχαν προηγηθεί βέβαια κάποιες σκέψεις και συναισθήματα, που λίγο μετά αποτύπωσε στο παρακάτω κείμενο.

“-Το κακομαθαινεις στα χέρια ” είπε ο μαναβης.
{Πείτε το στη φύση που το έβαλε 9 μηνες κοντά στην καρδιά μου 9 μηνες στο ρυθμό της αναπνοής μου 9 μηνες συντροφιά της φωνής μου.Αυτή το κΑκομαθε Πρώτη που σοφά γέμισε το στήθος μου γάλα για να συνεχίσουμε να είμαστε ένα οι δύο.Να σου εξηγήσει η φύση γιατι μου γελαει καθε φορα που ειμαι ασχημη και μου απλωνει τα χέρια τρελό από αγάπη.Δεν αρνούμαι την αγκαλιά του Γιατί αν το κανα θα ήταν σαν να αρνιουμουν την αγνοτερη και χωρίς όρων αγαπη.Ζητάει τα χέρια μου γιατί μετά που περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο τοσο ενωμένοι ,και που ποτέ δεν θα ξανάρθει,η μόνη μας παρηγοριά είναι η αγκαλιά, μας κανει να μη λείπει ο ένας απ τον άλλο κ αγαπιόμαστε όλο κ πιο πολυ.Αργά η γρήγορα θα μάθει να περπατάει κ όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση όταν ήταν μωρό που τα πάντα γ αυτό ήταν τα χέρια μου.
Τότε κύριε μανάβη η φύση είναι πιο σοφή και απ τους δύο μας αυτό που για σας είναι “κακομαθημένο στα χερια” Η φύση Το ονομάζει ΑΓΆΠΗ ΘΗΛΑΣΜΌΣ ΜΑΜΑ.Ούτε τα δέντρα ρίχνουν τα φρούτα τους όταν είναι Μικρά περιμένουν να μεγαλωσουν..}
Και απάντησα :2 κιλά πατάτες κ ενα κρεμμύδια. ”
Ελοισα Αλαρκον

Φωτογραφία της Christiana Georgopoulou.

You May Also Like