Άκρως συγκινητικό το «αντίο» του Βασίλη Πράπα στον Ηλία Παυλίδη!

Ο πατρινός επιχειρηματίας εστίασης Βασίλης Πράπας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Ηλία Παυλίδη, ο οποίος , «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

“ένας φίλος μ,ένας μάγκας από εμάς,όχι εκείνα τα παιδάκια π γουστάρουν και λίγο ..φοκωλι,εκείνοι οι μάγκες π μιλάνε και πρατουν γνήσια.να θυμάστε τον Ηλία και να παραδειγματιζεστε από αυτόν,ενας χαμογελαστος αρχοντας π θ λειψει πολύ.Χασαμε τις φωλιτσες και τα γούστα μας Λιακο.Ευχομαι κουράγιο και καλή δύναμη σ αυτούς π μένουν πίσω,σε σένα ξέρω,θα φτιάξεις σύλλογο και στο παράδεισο γειτοναρα μ.!” έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο Ηλίας Παυλίδης είχε αναπτύξει έντονη εμπορική δράση, διατηρώντας μαγαζιά με υποδήματα στην Πάτρα, σε Αίγιο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων ενώ ήταν για πολλά χρόνια ισχυρό στέλεχος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και μπροστάρης στις διεκδικήσεις των συναδέλφων του. 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 16.30 το απόγευμα από τον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στην οδό Μαιζώνος, λίγα μέτρα πιο μακριά από το μαγαζί του. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα

You May Also Like