Συγκλονίζει o Λούκας Γιώρκας του Romeo Summer : «Ήπια αλκοόλ και αντικαταθλιπτικά! Ήθελα να κάνω κακό»…

Ο Λούκας Γιώργκας είναι ένας δυνατός ταλαντούχος τραγουδιστής και ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που πάντα προσπαθούσε να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο νικητής του X Factor 1 (2008 – 2009), που ύστερα από έναν ιδιαίτερα πετυχημένο χειμώνα στην Πάτρα,  συνεχίζει και το καλοκαίρι να παραμένει κάτοικος Romeo, στην προέκταση του νυχτερινού κέντρου του Παναγιώτη Βασιλειάδη στο W/EVENTS του Ρίου, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι.

Τιτλοφορείται «Υποκρίνεσαι», το οποίο θεωρεί αυτοβιογραφικό και ουσιαστικά μιλάει για τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του και της καριέρας του.

Με αφορμή αυτό το τραγούδι ο Λούκας εξομολογήθηκε όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητά του.

«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δυο. Μοίρασε εμένα στα δυο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποίο πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Ήμουν πολύ μικρός. Ήμουν αυθόρμητος. Παρορμητικός. Και δε μου άρεσε ποτέ να υποκρίνομαι… Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν τον «διάσημο» που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω.. Τον φοβόμουνα γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ… γι’ αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που «πεθαίνω» και έσκιζα αφίσες «του» στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμα πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ… και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω «είμαι έτοιμος», αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται!! »

Ο τραγουδιστής συγκλόνισε με τα λόγια που έγραψε κάτω από το τραγούδι του στο youtube αλλά και στα instastories του

Το νέο single «ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ» του Λούκα Γιώρκα κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

You May Also Like