Αποκλειστικό: Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Πατρινή Μαρία Δήμου βαφτίζουν το δεύτερο τέκνο τους!

Γιατί στο όμορφο κυκλαδονήσι; Διότι ο μικρός είναι ταγμένος στην Παναγία της Τήνου! Και γιατί τα βαφτιστικά από το κατάστημα Stova Bambini; Διότι ο ιδιοκτήτης, Στέλιος Μανωλάς, είναι καλός φίλος του περήφανου πατέρα!

Ο μπαμπάς Στέφανος Κωνσταντινίδης και η μαμά Μαρία Δήμου από την Πάτρα -αδερφή του Σπύρου Δήμου- θα βαφτίσουν το δεύτερο παιδάκι τους τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού στην όμορφη Τήνο. Η «ΜΠΑΜ», μάλιστα, σας αποκαλύπτει και το όνομά, ή μάλλον τα ονόματα που θα πάρει ο μπέμπης: Αντώνης-Μάριος!

Το όνομα Αντώνης είναι του παππού και το όνομα Μάριος δίδεται επειδή ο μικρός έχει ταχθεί στην Παναγία της Τήνου. Να και γιατί θα γίνει η βάφτιση στο νησί των Κυκλάδων!

Άξια νονά η Ελένη Κούτρα, που θα έχει την τιμή να αλείψει με λάδι τον μικρό στο πλευρό του συζύγου της Χρήστου Πίγγου. Νονός θα είναι και ο αδελφικός φίλος από την Αλεξανδρούπολη του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Δημήτρης Τσακανίκας!

Στέφανος και Μαρία έχουν ονομάσει Κάλλια το πρώτο τους παιδί, ενώ οι ίδιοι δεν επέλεξαν τον θρησκευτικό δρόμο όταν παντρεύτηκαν, αλλά τον πολιτικό γάμο – με κουμπάρο μάλιστα τον Ηλία Ψινάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διανύει σούπερ περίοδο όχι μόνο στα οικογενειακά και προσωπικά του ζητήματα, αλλά και στα επαγγελματικά, καθώς εμφανίζεται στην καλαίσθητη πρωινή καθημερινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, συνθέτοντας ένα τρομερά ευδιάθετο και φρέσκο τηλεοπτικό πάνελ!

You May Also Like