Εντυπωσιάζει το plan B για τoν Αργυρό (όλες οι λεπτομέρειες)

Λένε πως συνήθως όταν στραβώσει κάτι, πάνε όλα στραβά . Για τους άλλους, όχι για τον Κώστα Μπερτάκη. 

Ως καλός και προνοητικός καπετάνιος, βλέποντας ότι ακυρώθηκε η δουλειά στο club «Ακρωτήρι», που είχε δρομολογηθεί να ηγηθεί το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είχε ήδη έτοιμο το plan b. Για να ξεκαθαρίσουμε τι τρέχει εδώ, δεν ευθύνεται ο Κρητικός επιχειρηματίας που το τεράστιο νυχτερινό κέντρο του Ελληνικού , όπου έχουν αφήσει το στίγμα τους ο Νίκος Βέρτης και ο Σάκης Ρουβάς, δεν άνοιξε. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε διαφορά περίεργα νομοτυπικά «κωλύματα». Που, βέβαια, αφορούν και πολλά όλα μαγαζιά της παραλίας που έγραψαν ιστορία στο παρελθόν

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, όπως έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αργυρός επιστρέφει από τα μέσα Ιούνιο στο «Fantsia». 

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του το patragossip, ο ερχόμενος χειμώνας θα τον βρει στο «Teatro». To έτερο νυχτερινό κέντρο που διαθέτει o κ.Μπερτάκης στις Τζιτζιφιές . Μάλιστα, για την κάλυψη των αναγκών του υπερσύγχρονου, εντυπωσιακού, επιβλητικού πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του, τετελεσμένη απόφαση του είναι η εκ βάθρων ανακαίνιση του χώρου. 

Φωτογραφία του Haris Lebi Gold.

You May Also Like