«Είσαι τρομερός bro»- Ποιον Πατρινό τραγουδιστή αποθεώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός ; (φωτο-βίντεο)

Αποτελεί κοινή διαπίστωση το γεγονός πως στο «κλαμπ» των μεγάλων, πολυσύνθετων καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας βρίσκεται, με την αξία του και μόνο, ο Άκης Δείξιμος. Η φωνή του οποίου -αν δε το ξέρετε- «ντύνει» μελωδικά ορισμένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα τραγούδια.

Μεταξύ αυτών και το κομμάτι «Στη δική μου αγκαλιά », που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, της άψογης συνεργασίας που είχαν, ανάρτησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια κοινή φωτογραφία από το στούντιο. Και το συνόδευσε με τα παρακάτω ιδιαίτερα τιμητικά λόγια: «Αυτός ο τύπος βρίσκεται πίσω από την μισή Ελληνική δισκογραφία με τη φωνή του. Είσαι τρομερός».

 

Κατά τα άλλα, ο Άκης Δείξιμος τρέχει και δεν φτάνει. Δεν είναι μόνο ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανήσεις με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, αρχικά στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά στην Αθήνα, δεν είναι μόνο  το νέο του τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά επιπλέον είναι -και φέτος- καθηγητής και χειριστής φωνητικών των παικτών στο The Voice of Greece .

You May Also Like