ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της πατρινής νύχτας- Αναρτήθηκε από τον Δήμο η «μαύρη λίστα»

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια -κατά το πλείστον αρνητικά- στην τοπική κοινωνία, προκαλεί η ανάγνωση της «μαύρης λίστας», που δημοσιοποιήθηκε εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, με τους «επώνυμους» μεγαλοοφειλέτες , που έχουν στην ιδιοκτησία τους καταστήματα εστίασης και αναψυχής ή είχαν συναλλαγές με τον Δήμο για λόγους διαφημιστικούς κλπ. 

Πρόκειται για τα ονόματα 142 φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του Δήμου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 43 εκατομμύρια ευρώ.

Με άλλα λόγια, ο μακρύς κατάλογος περιλαμβάνει ορισμένους από αυτούς, που κάποτε μεσουρανούσαν και τα ονόματα τους ήταν μονίμως στην επικαιρότητα, και τώρα είναι στα… αζήτητα. Και, μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν «παράδειγμα προς αποφυγήν».

Η δημοσιογραφική ματιά του «PatraGossip», μεταξύ των πολλών άλλων, επικεντρώθηκε σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου , στο κέντρο της Πάτρας , με «βαρύ όνομα» στη νύχτα , που , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, χρωστάει 218.247 ευρώ.

Σε μια άλλη περίπτωση, νυχτερινό μαγαζί φέσωσε το δήμο κατά 159.935 ευρώ.

Επιπλέον, διαβάζουμε ότι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, και πάλι στο κέντρο της πόλης, άφησε χρέος ύψους 399.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ : ΕΔΩ

You May Also Like