Ξεσηκωμός στο Λονδίνο για τις δυο εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού ! Πάνω απο 8000 άτομα αναμένεται να τον δουν από κοντά !

Στο Lee Valley Athleticks Center θα εμφανιστεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μεγαλύτερο Κυπριακό φεστιβάλ που διοργανώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Κωνσταντίνος ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Λονδίνο και ο κόσμος έχει δείξει την αγάπη του με την αγορά ενός εισητηρίου μέσω internet . Οι πρώτες προβλέψεις των διοργανωτών μιλούν για περίπου 15.000 άτομα να περάσουν απο τα περίπτερα που θα στηθούν μέσα στο  επιβλητικό  Αθλητικό κέντρο και περίπου 8000 άτομα θα είναι αυτά που θα απολάυσουν απο κοντά τον Κωνσταντίνο με την ορχήστρα του να τους διασκεδάζει στο εντυπωσιακό stage ! Εμείς θα ειμαστε εκεί και θα καταγράψουμε τα πάντα.

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίου 

GET YOUR SEATED TICKETS BEFORE THEY SELL OUT AND SEE Konstantinos Argiros LIVE in London at #cywinefest2018 .. 27 και 28 Μαιου

Get Your Tickets Now at: http://cywinefest.ltbevents.com

Cypriot Wine Festival & Business Expo 2018

Online Tickets From £25.00 + Booking Fee 
On The Door: £30.00 + Booking Fee (subject to availability)
Come Party With Us!!!

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό την έναρξη των δύο συναυλιών θα κάνει ο Κυριάκος Γεωργίου. 

Ξεσηκωμός στο Λονδίνο για τις δυο εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού ! Πάνω απο 8000 άτομα αναμένεται να τον δουν από κοντά !

πηγή : newspistol.gr

You May Also Like