Καλεσμένοι και από την Πάτρα, στον επικείμενο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης στην Μύκονο !

Μπορεί η ημερομηνία να μην έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως  το σίγουρο είναι ότι θα γίνει στη Μύκονο. Το τελευταίο διάστημα οι wedding planners που έχουν αναλάβει να οργανώσουν τη γαμήλια τελετή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, έχουν ήδη μεταβεί στο νησί προκειμένου να προετοιμάσουν τα πάντα.

Οι χώροι έχουν βρεθεί, όπως και η εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο, ενώ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, το γαμήλιο πάρτι θα λάβει χωρά στο «Nammos» και όχι στην κατοικία του τραγουδιστή στον Φωκό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος , θα είναι ένας γάμος-υπερπαραγωγή, όπως τον χαρακτηρίζουν, που θα τα έχει όλα, από το ονειρικό σκηνικό και τον παραμυθένιο στολισμό, μέχρι το πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Καλεσμένοι θα είναι, εκτός από τους συγγενείς και τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ηχηρά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Σε αυτούς, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «PatraGossip», χωρίς να είμαστε καλεσμένοι, ακόμη τουλάχιστον, θα συμπεριληφθούν και δύο Πατρινοί. Προέρχονται από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και ο καθένας , για διαφορετικό λόγο, βρίσκονται στο… στενό πυρήνα του κορυφαίου βάρδου του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Σε επόμενη ανάρτηση , θα αποκαλύψουμε τα ονόματα τους.  

You May Also Like