Τάσος Μπερδέσης : Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία από το νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα – Αναλυτικό ρεπορτάζ του «PatraGossip»

Ο Τάσος Μπερδέσης, όπως πρώτο μετέδωσε το «PatraGossip», το απόγευμα της Κυριακής είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Κουρούτας.

Έκτοτε νοσηλεύεται, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και εν συνεχεία στο «Ολύμπιον» Θεραπευτήριο Πάτρας, όπου τον εξέτασε λεπτομερώς ο γιατρός και φίλος απ’ τα παλιά, Ανδρέας Νικολάου . Ο διακεκριμένος επιστήμονας και διεκδικητής της ηγεσίας της τοπικής ΝΔ, μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, φάνηκε καθησυχαστικός . «Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι μακρινό άλλα όχι απίθανο το σενάριο της χειρουργικής επέμβασης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταγμάτων που αφορούν τους δύο αστραγάλους, τον έξω και τον έσω, και γύρω από το αριστερό χέρι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από εκεί, ο μπαρουτοκαπνισμένος Πατρινός πυγμάχος, το «μπαρουτοκαπνισμένος» ακουμπάει στην κυριολεξία, πήρε σήμερα εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι του. Μέχρι την επόμενη βδομάδα, που θα ξανασυναντηθεί με τον κύριο Νικολάου, για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

Ο φακός του «PatraGossip» κατάφερε να εισχωρήσει στο δωμάτιο νοσηλείας του Μπερδέση, αποτυπώνοντας την πικρή και επώδυνη εμπειρία που βίωσε στην κάτωθι φωτογραφία: 

You May Also Like