Άγιο είχε ο Τάσος Μπερδέσης: Ενεπλάκη σε τροχαίο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σώθηκε από θαύμα ο γνωστός πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, που τραυματίστηκε χθες στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Κουρούτας, την οποία επισκέφθηκε για λόγους αναψυχής, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας και «δίπλωσε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «PatraGossip», όλα συνέβησαν όταν διερχόμενος οδηγός μηχανής παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί σοβαρά, κυρίως στα πόδια, ενώ ο νεαρός μοτοσικλετιστής κατάφερε να γλιτώσει σχεδόν χωρίς γρατζουνιά. Ο Τάσος, όμως, ως πραγματικός «λύκος» και με τεράστια αποθέματα δύναμης που έχει αποδείξει πολλάκις μέχρι σήμερα πως έχει, τηλεφώνησε σε επιστήθιο φίλο του, προκειμένου να τον μεταφέρει  στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. 

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ηλία Τσίπα, δήλωσε : 

«Το σημαντικό είναι πως είμαι εκτός κινδύνου. Δόξα το Θείο που έχω τις αισθήσεις μου. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, καταλαβαίνεις το βαθύτερο νόημα της ζωής και ότι τα πάντα κρέμονται στη λεπτή ισορροπία. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους.…» υπογράμμισε και συμπλήρωσε «Από δω και πέρα, θα κρίνουν οι γιατροί αν χρειάζεται να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. 

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και από εμάς!

You May Also Like