Αποκλειστικό «PatraGossip» : Ο Κιάμος εξηγεί τον λόγο που δεν θα τον δούμε στην Πάτρα το φετινό καλοκαίρι

Για λόγους καθαρά επαγγελματικούς, βρέθηκε δύο μέρες, από την Πέμπτη (10/5/2018) έως το Σάββατο (12/5/2018), στην Αθήνα, ο υπεύθυνος λειτουργίας του «PatraGossip», Ηλίας Τσίπας. 

Μεταξύ των πολλών επαφών που είχε, κυρίως με εκπροσώπους της καλλιτεχνικής ζωής, για αρκετή ώρα τα είπε κατ ιδίαν με τον Πάνο Κιάμο , στο Posodonio, που εμφανίζεται αυτή τη περίοδο και πραγματικά σκίζει. Κατάφερε, μάλιστα, να εκμαιεύσει πολλές πληροφορίες με τις ερωτήσεις που έθεσε στον γνωστό τραγουδιστή. Εμείς θα σταθούμε πάντως στο αν (και) το φετινό καλοκαίρι θα βρεθεί μουσικά στην Πάτρα. Η απάντηση είναι όχι. 

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον προς το παρόν, από τα λόγια του : «Τα τελευταία χρόνια παρευρίσκομαι χωρίς καμία διακοπή στην πόλη σας . Χειμώνα στα Αστέρια, καλοκαίρι στον Βασιλειάδη (Volcano). Οπότε, Ηλία, νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω μια σύντομη αλλά αναγκαία αποχή», συμπληρώνοντας πως «πέρα από αυτό, έχει ήδη προαποφασιστεί να συνεχίσω να πορεύομαι επαγγελματικά με την ίδια φιλοσοφία. Αυτή του Ποσειδωνίου»

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.
Ο Πάνος Κιάμος (κέντρο) εκ αριστερών του Ηλία Τσίπα και εκ δεξιών του επιχειρηματία και ατζέντη καλλιτεχνών, Τάκη Καρρά.

You May Also Like