«Γκλαμουριά» τη νύχτα… κλέφτης κινητών τις υπόλοιπες ώρες – Στα δίχτυα της Αστυνομίας «κοσμικός» Πατρινός

Είχε βρει φαίνεται «δουλειά» ο νεαρός, αφού έκλεβε συσκευές κινητών τηλεφώνων και στη συνέχεια προσπαθούσε να τις πουλήσει μέσω διαδικτύου. Όμως δεν γνώριζε πως κάθε συσκευή έχει το δικό της “serial number”, την δική της ταυτότητα δηλαδή και εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτός.

Κι έτσι την πάτησε! Δράστης γνωστός Πατρινός, νεαρός «κοσμικός», με «πρωταγωνιστικό ρόλο» στην life style ζωή της πόλης.

Πριν από μερικές ημέρες κατάφερε και «άρπαξε» το κινητό τηλέφωνο μίας 39χρονης γυναίκας και μάλιστα μέσα από το καλάθι του ποδήλατού της. Επρόκειτο για ένα Samsung j7 του 2017, καινούργιο μοντέλο. Το περιστατικό συνέβη μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, απευθύνθηκε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών για να πουλήσει το κινητό, δήθεν πως ήταν δικό του. Μόνο που φαίνεται πως δεν γνώριζε πως για να γίνει η πώληση, ο αγοραστής σημειώνει όλα τα στοιχεία της «ταυτότητας» του κινητού. Ηδη η γυναίκα είχε κάνει την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, έγινε επαλήθευση στοιχείων και ο νεαρός «πιάστηκε στα πράσα»! Αρχισε να λέει διάφορες δικαιολογίες στους Αστυνομικούς, φυσικά δεν έγινε πιστευτός, ωστόσο ήταν τυχερός. Η γυναίκα δεν θέλησε να του κάνει μήνυση, αφού ούτως ή άλλως της επεστράφη η συσκευή. Δεν αποκλείεται όμως ο «επώνυμος» πατρινός να ‘χει ξανακάνει αυτή τη δουλειά! Να είναι δηλαδή… κλέφτης κατ’ επάγγελμα, αλλά… με πρόσωπο «γκλάμουρ»!

Οι κλοπές κινητών συσκευών στην Πάτρα έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι δράστες «χτυπούν» σε καφετέριες, μπαρ, κλπ! Οπότε την συσκευή… και τα μάτια σας!

πηγή : dete.gr

You May Also Like