Μοναδικά καλοκαιρινά ροφήματα με την ..υπογραφή του AVENUE

Η αγαπημένη εποχή του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και οι γλυκές και δροσερές αναμνήσεις του, μας προσκαλούν να κάνουμε μια βουτιά στις πιο απολαυστικές γεύσεις τoυ Αvenue  cafe . Τα μοναδικά χειροποίητα ροφήματα καθώς και οι αρωματικοί καφέδες που σας περιμένουν στο αγαπημένο μας στέκι, επί της Ακτής Δυμαίων 132,  θα σας ξυπνήσουν καλοκαιρινές αναμνήσεις σε κάθε τους γουλιά! Γευτείτε τα νέα χειροποίητα ροφήματα πλάι στις γνωστές αγαπημένες, αλλά και τον μοναδικής προέλευσης καφέ .

Γιορτάστε την κάθε στιγμή του καλοκαιριού με Γρανίτες : Φράουλα-μπανάνα, φράουλα του δάσους, λεμόνι – μανταρίνι & καρπούζι, ρόδι-κεράσι, σοκολάτα-λευκή, σοκολάτα-μαύρη, ανάμεικτη με σιρόπι καραμέλα-φράουλα-βύσσινο-σοκολάτα και μπισκότο τριμμένο ή τρούφα πολύχρωμη απλή. 

Milkshake : κρέμα καρύδας, vanilia black forest, φράουλα-σοκολάτα-πραλίνα, caramel toffee. Που συνδυάζεται και με μπισκότο τριμμένο, χυμό-γρανίτα φράουλα-μπανάνα.

Το καλοκαίρι αποτυπώνεται και στα νέα αξεσουάρ καφέ που θα βρείτε μόνο στην επιχείρηση του ιδιαίτερα δημιουργικού και καινοτόμου σε νέες ιδέες, Γιάννη Μουλαγιάννη. . Κούπες, θερμός και πλαστικά ποτήρια σας περιμένουν για να δώσουν «χρώμα» στο καλοκαίρι σας.

INFO

Ακτή Δυμαίων 132 , 26333 Πάτρα
261 052 6849

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην επίσημη σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για Milkshake

Αποτέλεσμα εικόνας για Milkshake

Αποτέλεσμα εικόνας για καλοκαιρινες γρανιτες

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για καλοκαιρινες γρανιτες

You May Also Like