«Σπύρο, ριχτό…» –Απίστευτο: Πέταξαν καρέκλα σε πατρινό τραγουδιστή εν ώρα ερμηνείας (εικόνες)

Είναι ωραίο να καταγράφεις -ειδικά αυτή την εποχή της μιζέριας και την κατήφειας- ανθρώπους να διασκεδάζουν. Και στην τελική ανεβαίνει και η δική μας διάθεση να παρακολουθούμε εικόνες μακριά από την οικονομική κρίση και τον μαρασμό. 

Είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικό όταν βλέπεις να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» καλλιτέχνες της διπλανής πόρτας. Που ο κόσμος τους αγαπάει και τους στηρίζει «ανεξαρτήτου στέγης». Είτε βρίσκονται σε προβεβλημένες πίστες, είτε σε άλλους χώρους που προσκαλούνται να έρθουν. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Πατρινός τραγουδιστής, Σπύρος Νιάχος. «Μπαρουτοκαπνισμένος» από πολλές και ποικίλες εμπειρίες στην καλλιτεχνική του διαδρομή,έχοντας αποδείξει στα δύσκολα την αξία του, εμφανίστηκε προ ημερών σε εκδήλωση εντός ΒΙ.ΠΕ , στην βιομηχανική ζώνη. 

Όπως αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που αλιεύσαμε από το Facebook, ο «τελευταίος εναπομείναντας από τη γενιά των ακομπλεξάριστων διασκεδαστών» έδωσε τον καλύτερο μουσικό εαυτό του, προκαλώντας ντελίριο διασκέδασης στους πολλές εκατοντάδες θαμώνες, και όλοι ήθελαν να βγάζουν μία selfie μαζί του.

Ήταν δε τόσο μεγάλη η ένταση και η συμμετοχή του κόσμου στα τραγούδια του , που ειδικά ένας επιχειρηματίας, ευρισκόμενος πάνω στον «νταλκά» του, έκανε κάτι το πρωτοφανές . Αφού κυριολεκτικά τελείωσε τη τροφοδοσία μπουκαλιών και τη προμήθεια λουλουδιών, μετά από συνεχόμενη καύση και παρατεταμένο πέταμα, σήκωσε τη καρέκλα που βρισκόταν μπροστά του και την πέταξε πάνω στην πίστα. 

Ενέργεια που σε πολλούς θύμισε την θρυλική ατάκα «Ριχτό Ηλία» , από την ταινία «Όλα είναι δρόμος» , που έμεινε στην ιστορία .

 

You May Also Like