Συντετριμμένος ο Γιώργος Βελισσάρης με τον θάνατο της Θεοδώρας Χαλκιά- «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα την δω ξανά. Πονάει η καρδιά μου»!

«Σοκ» έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας Χαλκιά. Ενός ακόμη νέου ανθρώπου στην Πάτρα, που «έσβησε» το πρωί της Παρασκευής. Αντιστάθηκε σθεναρά, πάλεψε για αρκετούς μήνες ηρωικά με σοβαρή ασθένεια, όμως δεν άντεξε και το χαμόγελο της… «έφυγε» για πάντα στους ουρανούς.

Η άτυχη 25χρονη , με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη, η οποία είχε να πει για όλους μια καλή κουβέντα, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με αρκετούς τραγουδιστές και μουσικούς.

Την τραγική εξέλιξη πληροφορήθηκε, μεταξύ άλλων, και το «αηδόνι» του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργος Βελισσάρης. Τον οποίον, όπως ανεφέρθη και προηγουμένως από το «PatraGossip», είχε σαν υπέρτατο παράδειγμα προς μίμηση. Εκτός από την καλλιτεχνική του φύση, λάτρευε ακόμη περισσότερο την ανθρώπινη πλευρά του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, από την Αμερική που βρίσκεται τούτη την ώρα για επερχόμενη προγραμματισμένη συναυλία του, δήλωσε στον Ηλία Τσίπα :

«Μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν.Όχι,δεν μπορεί να είναι αλήθεια.Έλα, πες μου , εσύ τουλάχιστον, ότι πρόκειται για μια κακόγουστη “΄φάρσα”. Πως αλλιώς να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν θα ξαναδώ την αγαπημένη του Θεοδώρα. Στην ιδέα ότι δεν θα με ξαναπάρει τηλέφωνο, ζητώντας μου να την συμβουλέψω για οτιδήποτε της τύχαινε, δάκρυα κυλούν στα μάτια μου. Σπαράζει η καρδιά μου» είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή ο Γ.Βελισσάρης και αμέσως συμπλήρωσε: «Ηλία, μιας και βρίσκομαι πολύ μακριά από την πατρίδα, θέλω να μεταφέρεις εκ μέρους μου στην οικογένεια της , τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην κηδεία της, να την αποχαιρετήσω για το “μεγάλο ταξίδι”. Με αγαπούσε πάρα πολύ , δεν μπορώ να το πιστέψω…έχω συγκλονιστεί..δεν μπορώ να σου περιγράψω»

You May Also Like