Όλο το παρασκήνιο- Τα νυχτοπερπατήματα του Αργυρού χθες βράδυ στην Πάτρα ! Ποιος είναι ο λόγος (pics)

Σε αυτές τις περιπτώσεις, για να στεφθεί με -απόλυτη- επιτυχία το εγχείρημα και να σε μνημονεύουν όλοι, οφείλεις να απευθυνθείς στον κατάλληλο άνθρωπο. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Άκης Καραβιώτης και ανέθεσε στην Beautiful People, την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Χάρη Σιανίδη, να αναλάβει την διοργάνωση των 19ων γενεθλίων της επιχείρησης του . Του περίφημου night club Navona Club di Oggi, στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου , στην Πάτρα. . Ουσιαστικά, ακολούθησε τη συνταγή φίλων, πρωτοπόρων συναδέλφων του από τη Θεσσαλονίκη. Στο Markiz αναφερόμαστε.

Για να μην μακρηγορούμε όμως, θα επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ο επιχειρηματίας -ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Βέρτης, Γιώργος Γιγουρτάκης , όπως και άλλοι επώνυμοι συνέθεσαν το παζλ της χθεσινής φαντασμαγορικής βραδιάς.

Πάντως, αυτός που ξεχώρισε μεταξύ όλων, τραβώντας πάνω τους -όπως ήταν φυσικό- όλα τα φλας των φωτογράφων,ήταν ο γνωστός τραγουδιστής-«δημιούργημα» του Κώστα Μπερτάκη- Κωνσταντίνος Αργυρός. Αν, μάλιστα, αναλογιστούμε ότι αποτελεί σήμερα το πιο καυτό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, συμπεραίνουμε πως άπαντες πιάστηκαν προ εκπλήξεως από αυτή την παρουσία του. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Καρβιώτης πέτυχε τον σκοπό του. Έδειξε πως -όχι άδικα- θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες στον «χάρτη» της Πατρινής νύχτας , αν όχι ο πιο ισχυρός, με δίκτυο «υψηλών γνωριμιών» ακόμη και στην Αθήνα. 

Με τον Πατρινό πυγμάχο του Παναθηναϊκού, Θεόδωρο Ράλλη

 

You May Also Like