Αποκαλυπτικό! Το χαστούκι του Ζάρλα από ρουφιάνο και η απόλυση

Αυτό το σπίτι της αγάπης και οι συμμετέχοντές του… έχουν μπει ξαφνικά στη ζωή μας. Σε τέτοιο βαθμό που μαθαίνουμε, πλέον, πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της δικής τους ζωής. Και είναι λογικό. Η ξαφνική υπερέκθεση είτε εκολαπτόμενων μαϊντανών, είτε καθημερινών ανθρώπων, σηκώνει σκόνη. Μια σκόνη, που όταν πέφτει… «αποκαλύπτει» άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής τους.

Ο Πάνος Ζάρλας είναι ένας από αυτούς. Δεν ανήκει στην κατηγορία των μαϊντανών. Αλλά σε εκείνη των νέων που προσπαθούν να «γίνουν». Έχει όνειρα -άλλωστε ποιος δεν έχει δικαίωμα στην έσχατη φιλοδοξία- αλλά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα το 2018.

Όσοι με παρακολουθείτε, θα έχετε διαβάσει στο πρόσφατο παρελθόν πληροφορίες για τον Πάνο. Ωστόσο, η σημερινή «σελίδα της ζωής» του,  είναι ζόρικη. Δύσκολη. Πονάει. Ο Πάνος κάποια στιγμή κατάφερε να μπει σε μια πολυεθνική εταιρεία. Σε αυτή την εταιρεία ξεκίνησε στη γραμματεία. Όταν κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης είδε τις δυνατότητές του… του έδωσε χώρο αξιοκρατικά να ανέβει τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Έλα όμως που ένας ρουφιάνος -γνωστός μπινές, «πουθενίδης» της πιάτσας- τον διέβαλε με αποτέλεσμα να απολυθεί και να μείνει στην ανεργία για αρκετό καιρό. Και ξέρετε γιατί; Διότι αυτός ο «πουθενίδης» φοβήθηκε μην τυχόν χάσει το βόλεμα του. Την κότα με τα χρυσά αυγά. Κάτι, βεβαίως, που συνέβη λίγο καιρό μετά και τώρα παρακαλάει. Γιατί την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ΚΑΝΕΝΑΣ…

Σας έχω κι άλλα… μείνετε εδώ…

πηγή : nassos blog

You May Also Like