Θερινό _ΧΑΡΑΜΑ_Gate: Πόσο κοστίζει η ηγεσία της «επόμενης μέρας» ;

Τηρώντας, όπως πάντα, τις δεσμεύσεις αποκλειστικά και μόνο απέναντι σε εσάς, τους απλούς και πιστούς αναγνώστες, ήγγικεν η ώρα να επανέλθουμε στο θέμα «Θερινό Χάραμα». Βέβαια, για να μην υπάρχουν «παρεξηγήσεις», θα αναφερθούμε στο ενδεχόμενο να γίνει κάτι (τι μέλλει γενέσθαι;) στο χώρο που στεγαζόταν εκεί –από το 1995- η επιχείρηση του Στέφανου Οικονόμου.

Όπως όλοι γνωρίζετε, σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας –ΕΔΩ– στο «PatraGossip», πολύ πιο πριν μας «αντιγράψουν» οι ανταγωνιστές μας, χωρίς μάλιστα να μπουν καν στον κόπο να μας αναφέρουν ως πηγή προέλευσης τους, αποκαλύψαμε ότι «μετακομίζει».  Πάει σε ιδιόκτητο χώρο στα Βραχνέϊκα.

Οι μεγάλες, «καυτές» αποκαλύψεις , σχετικά με την επόμενη μέρα και δη τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για το ακίνητο στην Βιομηχανική Περιοχή, έξω από την Πάτρα, συνεχίστηκαν (ΕΔΩ). Όσοι δε, λοιπόν, έχουν στο πίσω -και ακόμη περισσότερο στο μπροστινό-μέρος του μυαλού τους να το «χτυπήσουν», πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουν το κόστος. Ο «αέρας» που λένε στη γλώσσα της αγοράς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ατόμων που «παίζουν στα δάχτυλα» το παρασκήνιο της νύχτας, κυμαίνεται μεταξύ 70 με 50 χιλιάδων ευρώ . Μάλλον, για να είμαστε ακόμα πιο εξονυχιστικοί και λεπτομερείς, οι αξιώσεις του ιδιοκτήτη ξεκίνησαν από 70 χιλιάρικα και σήμερα που συντάσσουμε στο άρθρο αυτό, βρίσκονται κοντά στο ..50αρικο….Και αυτό το διαβάζετε μόνο εδώ !!! 

You May Also Like