Μόνο στο «PatraGossip» : Έρχονται τα πάνω-κάτω στο Power of Love-Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν την επόμενη εβδομάδα – Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σας έχoυμε συνηθίσει να τα λέμε , να τα γράφουμε, να τα φωνάζουμε και λίγο αργότερα να επιβεβαιωνόμαστε . Σας έχουμε συνηθίσει σε αυτή την πρωτογενή πληροφορία που δεν έχει κανείς , αλλά σχεδόν όλοι αντιγράφουν μετά από εμάς. Βεβαίως εσείς που διαβάζετε φανατικά «PatraGossip», ξέρετε καλά ότι σε αυτό που με πάθος και αφοσίωση υπηρετούμε , είμαστε πρωτοπόροι και αυθεντικοί και όχι υποκατάστατο κάποιου άλλου. 

Στην ουσία : Ύστερα από την πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ της σημερινής διπλής αποχώρησης (Μαρίνας & Έύας) από το Power of Love ,σας έχουμε νεότερα. Όλα όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την προσεχή βδομάδα . Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας , σύμφωνα με ενημέρωση εκ των έσω, δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο «σπίτι της αγάπης» . Επιπλέον μάθαμε ότι θα είναι γένους θηλυκού, νεαρής ηλικίας και μάλιστα αρκετά ευπαρουσίαστες. Και για να δείτε ότι εμείς στο «PatraGossip» βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας, θα αποκαλύψουμε τα ονόματα τους. Ο λόγος για την Βίβιαν Τσίμηλα και την Ειρήνη Τσακαλίδου.

Και πάμε τώρα να σας αποκαλύψουμε -πρώτοι από όλους- το ποιοι θα αποχωρήσουν στο gala της επόμενης Παρασκευής. Αυτοί θα είναι ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης και ο «δικός» μας Ανδρέας Ανδρεανός. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ POWER

Αυτά για τώρα…

Υ.Γ. Άντε παιδιά. Αντιγράψτε τώρα.

Διαβάσατε επίσης : ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Η τακτική του Πατρινού , Ανδρέα Ανδρεανόυ, να “εισπράξει” την δημοφιλία του Power of Love- [εικόνες & βίντεο]

You May Also Like