Αποκλειστικό! Power Of Love: Ποιοι είναι οι δύο που αποχωρούν, ποιος παίρνει τα λεφτά, ποιοι εξασφαλίζουν την ασυλία και η ατάκα για τον ….

Εδώ είμαστε και πάλι αγαπημένοι μας φίλοι ! Για να μάθετε όλες τις μελλοντικές εξελίξεις στο Power Of Love, πριν καν παιχτούν στην τηλεόραση! Διότι εμείς στο «PatraGossip», όπως γνωρίζετε και θα σας το λέμε συνέχεια,έχουμε εσωτερική πληροφόρηση

Στο δια ταύτα. Στο σημερινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την Κυριακή να επιστρέφει στο «σπίτι της αγάπης» μετά από λίγα λεπτά από την είσοδο της νέας παίκτριας.Της Εύας! Η τελευταία, μάλιστα, δεν θα μας απασχολήσει για πολύ,καθώς θα αποχωρήσει στο gala της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, θα ψηφιστεί από τα κορίτσια ,θα βρεθεί αντιμέτωπη του Πατρινού Ανδρέα Ανδρεανού και εν τέλει θα δει την πόρτα της εξόδου. Καθώς, αυτός που θα αποσπάσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ και αυτόματα θα εξασφαλίσει την ασυλία του συμπαίκτη του, θα είναι ο Δώρος.

Όμως, η Εύα δεν θα είναι η μόνη που θα φύγει από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ίδια μοίρα θα έχει και η Μαρίνα. Αυτή,βέβαια,λόγω της χαμηλής ..συγκομιδής ψήφων από το τηλεοπτικό κοινό. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως … έρχεται διπλή αποχώρηση και μαζί τα πάνω-κάτω !

Μάλιστα, ο άνθρωπος της παραγωγής που μεταφέρει τις πληροφορίες στο «PatraGossip», μας αποκάλυψε πως ασυλία από το τηλεοπτικό κοινό θα πάρουν ο Δώρος με την Αθηνά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Και θα σας πούμε ένα μυστικό… αλλά θα μείνει μεταξύ μας! Είδατε τον Ανδρέα που είπε χαριτολογώντας «Περιμένετε και τον Σωτήρη τώρα». Λέτε να ξέρει παραπάνω;…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΑΧΑΝΗΣ

You May Also Like