Ο …τρόμος του Βέρτη και η αλλαγή στην καριέρα του

Το άρθρο δημοσιοποιείται στο gossip-tv.gr και μάλιστα φέρει την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη :

Ήταν μια μέτρια σεζόν για τον Νίκο Βέρτη που βέβαια συνεχίζεται με τις μετατροπές να ολοκληρώνονται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ώστε η οροφή να ανοίγει και το μαγαζί να γίνεται καλοκαιρινό.

Μέτρια για τον ίδιο, καλή για τα δεδομένα της νύχτας. Η πενταετία όμως που ο Νίκος έπαιζε μπάλα μόνος του γεμίζοντας μαγαζιά γήπεδα τελείωσε οριστικά.

Τις φετινές Χειμωνιάτικες Κυριακές ζορίστηκε πολύ με αντίπαλο τον Αργυρό καθώς ο δεύτερος έπαιρνε κεφάλι. Το ίδιο συμβαίνει σταθερά τον τελευταίο χρόνο και στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπου σταθερά στις πρώτες θέσεις έχουν σκαρφαλώσει τα τραγούδια του Αργυρού.

Ο Βέρτης λοιπόν φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να εντάξει στο πλευρό του από την επόμενη σεζόν μεγάλο γυναικείο όνομα. Ήταν να το κάνει και πριν πολλά χρόνια όταν είχε βγάλει το ντουέτο «Δύο φίλοι καλοί» με την Νατάσα Θεοδωρίδου όμως τότε το πράγμα δεν προχώρησε.

Παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, είναι στην ίδια δισκογραφική και θα περίμενε κανείς πως τώρα είναι πλέον ιδανικές οι συνθήκες να συνεργαστούν.

Όμως δεν είναι… Γιατί η Νατάσα μετά από μια μεγάλη βουτιά στην καριέρα της θέλει δυναμικό come back. To πρώτο βήμα ήταν το νέο της cd και το επόμενο η συνεργασία με γνωστό επιχειρηματία που ξεκινά από την επόμενη Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και πιθανότατα θα συνεχιστεί το χειμώνα με τον Αργυρό.

Γι’ αυτό άλλωστε και το ζεϊμπέκικο – ντουέτο. Το λάθος του Βέρτη ήταν πως από την αρχή της καριέρας του δεν ήθελε συνεργασίες και όταν μια 15ετία πας μόνος και μετά παίρνεις δίπλα σου άλλο όνομα τότε είναι αυτομάτως και η πρώτη ήττα.

Με δεδομένο πως και η Βανδή έκλεισε με το Ρέμο τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αν και ακούω πως σκέφτεται συνεργασία με ένα πολύ μεγάλο γυναικείο όνομα αλλά για να κλείσει η δουλειά θα πρέπει να βάλει πολύ νερό στο κρασί του. Τρόμος…

Ίσως ακόμα και να μοιραστεί την πίστα επί ίσοις όροις… Θα επανέλθω σύντομα… και το εννοώ…

You May Also Like