Κι όμως , χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη

«Δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη» αναφέρει μία γνωστή έκφραση από τα μύχια της λαϊκής θυμοσοφίας, για να καταδείξει ότι όταν κάποιος καταπιάνεται με περισσότερες από μία υποθέσεις, αδυνατεί να τις διεκπεραιώσει. Απ΄ότι φαίνεται πάντως, το περιεχόμενο της δεν βρίσκει ανταπόκριση στη περίπτωση των νυχτερινών κέντρων του Κώστα Μπερτάκη. Του διορατικού επιχειρηματία που διαπίστωσε έγκαιρα ότι το αγοραστικό κοινό έχει πλέον το «μάτι», την εμπειρία να διακρίνει την ποιότητα από την προχειροδουλειά. Εξού και η μόνιμη τακτική του να βάζει …βαθιά το χέρι στην τσέπη, γιατί ξέρει ότι, εφόσον αποφασίσει να κάνει κάτι, θα το κάνει καλά. 

Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι ασφυκτικά γεμάτα αναμένεται να είναι αμφότερα Vogue & Fantasia αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο. Στο μεν πρώτο, αυτό της Θεσσαλονίκης, ο «ιδανικός καβαλάρης» Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει δριμύτερος, μετά τις Πασχαλινές διακοπές που έκανε στην Αμερική.

Τηλ. Ρεζερβέ: 231 055 0000

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Την ίδια ώρα, το Fantasia, στο Ελληνικό, ανοίγει ξανά τις πόρτες του, σε μια μοναδική συνύπαρξη της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη . Από το newspistol.gr πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, ότι στις χθεσινές πρόβες έδωσε το παρών ο επιμελητής του consept, Κωνσταντίνος Ρήγος , όπως και ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης

Τηλ. Ρεζερβέ: 210 8940203 και 2108940302

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Φωτογραφία του χρήστη Fantasia Live.

You May Also Like